FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2011. április 18., hétfő

Daily Make Up - Pink Caramel

A hétvégén a barátom diplomaosztóján voltam, így próbáltam egy olyan sminket csinálni, ami egy kicsit különlegesebb, de még sem túl színes, túl kirívó, hiszen mégis csak egy ünnepségen fogok részt venni, nem egy házi buliban.




Már előző nap megszületett a gondolat a fejemben, hogy egy rózsaszínes-barnás szemsminket készítek el, így nem is vesztegettem az időt. A szememre főként egy 88 shimmer palettát használtam, szempillaspirálnak Maybelline Colossal Volume Cat Eyes-t, szemhéjtusként Maybelline Lasting Drama Gel Eyeliner-t, pirosítóként MAC Giggly-t, rúzsként az Avon Színmegújító Ajakrúzst Latte árnyalatban.




Először egy halvány rózsaszín színt vittem fel a szemem egészére, majd erre "pakoltam rá" egy aranyló, sötétebb rózsaszínt, amit a szemöldököm felé elsatíroztam. Ezután egy fénylő csokoládébarna szemhéjpúdert satíroztam el a szemhéjráncban, egészen kifelé, a külső szemzugnál kicsit cicásra alakítva az ívet. Majd a rózsaszín és a barna közé egy kicsi aranyló festéket vittem fel, és mostam egybe a kettőt. A szemöldök alá pedig egy fénylő barackos árnyalatot dolgoztam el, csak úgy, mint az alsó szempilla vonalnál. Fekete szempillaspirállal kifestettem a szempillámat, aztán egy gél állagú szemhéjtussal húztam egy sötét, íves vonalat a szempillák tövében. Az arcom egy könnyű, hidratáló alapozóval alapoztam le, az arccsontomra pedig halvány rózsaszín pirosítót vittem fel, végül az ajkaimat egy világos, krémes barna árnyalattal emeltem ki.



Én teljesen elégedett voltam a végeredménnyel, és azon a napon nagyon sokan meg is dicsértek! Hát igen, a smink varázsa :)