FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2011. április 30., szombat

Rövid Hírek - William herceg és Kate Middleton esküvője




Végre eljött a nagy nap! Ki gondolta volna, hogy már ennyi idő eltelt a lánykérés óta? Tegnap volt a nagyszabású esküvő, amit a BBC-n néztem, ugyanis nagyon irritál a magyar adókon a fölösleges fecsegés, és a millió reklám. Nem bántam meg a döntésem, mert a BBC-n végigkövethettem az elejétől a végéig az eseményeket. Na de térjünk át a lényegre, még pedig Kate-re!






Az ara, mint utólag kiderült egy McQueen kreációt viselt, melynek tervezője Sarah Burton volt. Mondanom sem kell, Sarah a tökéletes álomruhát tervezte meg. Se nem fodros, se nem csillogós, se nem gicces, se nem ordenáré. Gyönyörű szép csipke ujjú és felsőrészű darabról van szó, egy elegáns, nem túl hosszú uszállyal és visszafogott fátyollal. Elaléltam, mikor megláttam a menyasszonyt! :)  Amúgy az egész ceremónia annyira bájos volt, egyáltalán nem tűnt se Will, se Kate túl komolynak. Sőt, sugárzott róluk a boldogság! A britek természetesen őrjöngve ünnepelték az ifjú párt. Számomra megdöbbentő volt, hogy ennyi ember kinn volt az utcákon, az erkélyjelenet résznél pedig szabályosan futottak az emberek, hogy lássák az első csókot! Nagyon megható és romantikus volt ez az esemény, mind a pár, mind a britek részéről. :)



Egyébként Andi írta twitteren, hogy Kate saját maga készítette el a sminkjét, sőt, még a haját is! Ez bizonyította be számomra, hogy Kate egy egyszerű, szimpatikus teremtés, aki nem híve a cicomának és méltón lehet Diana utódja. Reméljük, hogy házassága viszont nem lesz kudarc. :)

Ui: Az esküvői "bulin" viselt ruhája is meseszép :))


És a ráadás...

Hát nem cuki? :D



Forrás: dailymail.co.uk