FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2011. június 9., csütörtök

Avon színmegújító ajakrúzsok - Perfect Peach & Instant Mocha

Tudom, már vagy trillió éve volt,  mióta utoljára írtam, de ma végre befejeződött a vizsgaidőszakom, így újra belevethetem magam a blogolásba. :) Ezúttal két rúzst "hoztam" Nektek, amiket az Avon 2011/8-as katalógusából rendeltem, ugyanis most extrém kedvezmény van a színmegújító ajakrúzsokra, mindegyik 799 Ft -os áron kapható. Ennek borzasztóan örültem, ugyanis ezek a rúzsok iszonyat jó minőségűek, krémesek, nem szárítanak, kb. 4 órát simán kibírnak az ajkakon a tapasztalataim alapján, és gyönyörű színek és "finish"-ek közül lehet válogatni. Nem először rendeltem már ilyet, az első választottam a Latte elnevezésű, barnás szín volt, ami annyira elnyerte a tetszésem, hogy erősen elgondolkodtam azon, hogy beruházok a többi színbe is.


Az én mostani jelöltjeim egy krémes málna (Instant Mocha), és egy fényes barackos (Perfect Peach) árnyalat. Én inkább a krémes, kicsit matt színek szerelmese vagyok, de próbaképpen megrendeltem a Perfect Peach-et, hátha az is ugyanúgy elnyeri a tetszésem. Sikerült neki, azt kell mondanom. :) Ez egy egyáltalán nem hivalkodó, a hétköznapokon is hordható szín, bár igazából inkább nyáron fogom használni, mint télen, ugyanis kicsit napcsókolta bőrön sokkal jobban mutat, mint a hófehéren, de ez már részletkérdés. Az Instant Mocha sem egy durva szín, viszont nyárias és vidám, ám érdemes kevesebb szemfestékkel használni, hogy kiemelkedőbb legyen. Most pedig jöjjenek a képek! Bocsi, hogy ilyen mosottrongy fejem van, de már nagyon ki akartam próbálni ezeket az apróságokat. :)


Balra: Perfect Peach /  Jobbra: Instant Mocha
Perfect Peach

Instant Mocha

Amint összeszedem magam, gőzerővel fogom gyártani a posztokat. Már rengeteg sminkötlet van a fejemben, amiket egytől egyig meg szeretnék valósítani, és amint kész vannak, közzé is teszem őket. :) Na meg persze egy csomó új cucc gazdája lettem, amiket feltétlenül be szeretnék mutatni.