FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2011. október 14., péntek

Halloween - Neon Doll (Jeremy Scott 2011 F/W kifutó smink)



Néha van az úgy, hogy keresgélek, nézegetek a neten, aztán valami olyan csoda képbe botlok, hogy egyből beleszeretek a képi világába. Na pontosan így volt ebben az esetben is. Teljesen véletlenül találtam rá a 2011-es őszi/téli Jeremy Scott backstagében készített werk fotókra, ahol a modellek csodás neon sminkjét készítették éppen. Valahogy egyből megtetszett ez a kislányos underground stílus a neon szemsminkkel és a neon színű copfokkal. Már hónapok óta el akartam csinálni ennek a mintájára az én verziómat, de csak most volt rá elegendő időm is rá, hogy elkészítsem.




Kiindulásképpen a fenti képet használtam fel alapul, meg kell mondanom, imádom az ilyen képeket, nem tudom levenni róluk a szemem :)
Először felkentem az arcomra a kedvenc alapozóm (BB krém, mi más!!) utána jöhetett a szemhéjbázis majd elkentem rajta egészen a szemöldökömig a NYX Jumbo Eye Pencil Milk elnevezésű fehér színét. Ez adta az alapot. Először a Sleek Acid paletta neonsárgája került a szemhéjam egészére, majd a szemránctól egészen a szemöldökömig a neonzöld és a khaki szín keverékét vittem fel. A sárga és a zöld közötti éles vonalat elsatíroztam, közé neon narancssárga csík kerül, majd egy csillogó zöld színt vittem fel a zöld alapra a Sleek Circus palettából. 





Az alsó vízvonalamra fehér szemceruza került, majd az alsó szempillasor tövébe élénk türkizkék szemceruzával éles vonalat húztam. Ezt a vonalat a Sleek Circus paletta ciánkékjével még élénkebbé tettem. Szempillákat szempillaspirállal befestettem, szemhéjam tussal kihúztam majd felkerült a drámai műszempilla, alulra pedig szemhéjtussal kis szempillákat rajzoltam ezután elmaszatoltam fültisztító pálcikával. Miután evvel kész lettem, az arcomra a MAC MSFN Light púderét használtam, majd a Sleek Oh So Special paletta Boxed színével kontúroztam az arcom, a köntúrozást követően halványan a Sleek Santorini pirosítójával adtam színt az arcomnak. Az ajkamra Lime Crime Chinchilla árnyalat került, és így lett kész a smink :)




Imádom ezt a sminket, olyan vidám és bohókás, főleg így összecopfozott hajjal együtt! Szerintem Halloweenre is simán elmenne ez a look, így biztosan ki lehet tűnni a sok vámpír és zombi közül :D