FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2011. október 7., péntek

Halloween - Peacock



Mindig is szerettem a Halloweent. Mikor kisebb voltam, a barátnőim rendszeresen szerveztek Halloween-i bulikat, ahol ha nem is öltöztünk be, de nagyon jól elszórakozgattunk és szeánszokat ültünk. A farsangok is ugyanilyen heves izgalmat okoztak számomra, mindig is meg akartam nyerni a legjobb jelmez díját, de sose sikerült :( Sajnos se a Halloweent, se a farsangot már nem ünneplem beöltözve, pedig ezek a legjobb alkalmak arra, hogy kicsit őrültködjünk. :)



A mostani sminkem, bár nincs hozzá körítés, csak a smink, Halloweenre készült. Egyik órán merült fel bennem a gondolat, hogy vajon milyen sminket készítsek el erre a neves alkalomra, ami nem vámpír vagy halott menyasszony. Így jutott eszembe az, hogy a páva tollának mintázatát fogom magamra festeni. :) Nem mondom, az elején fogalmam nem volt, hogy merre, meddig és hogyan csináljam, de ahogy haladtam lassan körvonalazódott bennem a dolog, míg végül elkészült a nagy Mű. 



Mivel a mintázaton van a hangsúly, a számra csak egy halvány rózsaszín rúzs került, ajakbalzsammal megszépítve, és mind a halántékomra, mind az orcámra fényes rózsaszín pirosítót tettem, hogy még egy kis extrát csempésszek bele a "jelmezbe" :) Maga a pávatoll minta nagyon egyszerűen készült el. Zöld, türkiz és sötétkék színű pöttyöket tettem ide oda a szememen, majd szemhéjtussal apró vonalakat húzogattam, ezek alkották a tollak formáját. Az alsó szempillasor tövét pedig sötétkék szemceruzával húztam ki, majd satíroztam el.



A végeredmény szerintem csodaszép lett. Ha ehhez fel kéne öltöznöm, szerintem egy egyszerű fekete A vonalú ruhát vennék fel, a hajam egy alul összefogott kontyba tenném, lelapítanám a hajam, és talán valamilyen pávatollas fejpántot is feltennék, hogy teljes legyen az összkép :) Aki a visszafogott Halloween-i jelmezeket kedveli, annak tuti választás ez a smink.