FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2011. október 6., csütörtök

Zsákmány - MAC Nubile Paint Pot, Rain of Flowers körömlakk és Lovely díszítő lakkok

Pár nappal ezelőtt Vikusszal elmentünk az Arénába egy kis nézelődésre, meg természetesen beszerezni az aktuális kedvenc lakkunk, a Rain of Flowerst. Szerencsére nem üres kézzel jöttünk ki a MAC-ből, Vikusszal tartott az előbb említett lakk és egy pirosító, velem pedig szintén a körömlakk és a Nubile paint pot, a legújabb Posh Paradise kollekcióból.




Nekem még sosem volt ezelőtt paint potom, és valahogy hitetlenkedve olvastam a beszámolókat arról, hogy milyen remekül működik szemhéjbázisként. Mikor megláttam a Nubile-t azonnal beleszerettem a barackos, csillámos fényébe és miután az általam kinézett pirosító nem volt készleten, így ezt vettem meg. Meg kell mondanom, hogy egyáltalán nem bántam meg. Ez a termék valami zseniális. Iszonyat gyorsan megszárad, utána alig lehet leszedni a bőrröl. (Természetesen sminklemosóval könnyen lejön, annyira azért nem ipari ragasztó szintű :DD ) 



Tegnap ki is próbáltam és lenyűgözött. 8 órán keresztül gyönyörűen fennmaradt az amúgy olajos szemhéjamon, sőt még tovább is, ha le nem mostam volna. Még a Too Faced Shadow Insurance-t is túlszárnyalta. (Amit így utólag nagyon megbántam, hogy megvettem. Nap végére egy merő "mocsok" ül a szememen, ha ezt használom :/) Magában is egy gyönyörű színről beszélünk, ez a barackos fény nagyon illik a bőrömhöz, de egy barnás szemhéjpúderrel kombinálva is megállja a helyét. Csillagos ötös. :))




A Rain of Flowers körömlakk is a Posh Paradise kollekció tagja. Első ránézésre ez egy szépséges sötétlila körömlakk, kék és lila csillámokkal. Igazából pont emiatt tetszett meg nagyon. Mikor itthon kipróbáltam, be kell vallanom, elég csalódott voltam, ugyanis a második réteg felfestése után a csillámok szabad szemmel alig látszódnak, csak akkor, ha napfényben, egész közelről nézve vizsgálom őket. Viszont az ilyen fényviszonyok közt remekül mutat a körmökön.



Igazából vegyes érzéseim vannak ezzel kapcsolatban. Mert nekem egy körömlakknál inkább a kinézete az elsődleges, mint a tartósság, vagy a formula, és a Rain of Flowers-től nem azt kaptam, amire vágytam. Gondoltam arra, hogy továbbadom, de még ezt a döntésem megfontolom, mert  lényegében ez egy nagyon különleges lakk, amitől kár lenne megválni.



Végezetül beszabadultunk a Rossmannba és beszereztem 4 db Lovely körömdíszítő lakkot, mert eddig még nem volt nekem ilyen vékony ecsetű lakkom. Előtte már Vikusznál kipróbáltam az arany színű csillámosat és egész tetszett az eredmény. Így tehát az alap fekete és fehér színeken kívül az aranyat és az ezüstöt is megvettem. Utóbbival pöttyöztem ki a gyűrűsujjam körmét, hogy kicsit feldobjam az egészet.

Végezetül még annyit, hogy a MAC-ben megláttam valami csodaszép szemhéjpúdert, a Stars n' Rockets-t, ami nagyon hasonlít az Essence Holographic kollekcióból a LIL@C szemhéjkrém színére, szóval lehet a Glamour napokon azt is megszerzem magamnak :)