FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2011. november 18., péntek

Loop-de-loop



Szeretem az olyan feladatokat, aminek feltétele, hogy valami ötleteset, kreatívat kell kitalálni, és azt is szeretem, mikor egy adott témára beugrik egy kép, egy elképzelés, és végül úgy meg tudom valósítani, ahogy elképzeltem. A dolog úgy kezdődött, hogy 2 nappal ezelőtt a Lime Crime kiírt egy versenyt, amin bármilyen művészi dologgal lehet jelentkezni, legyen az vers, festmény, esetleg egy sminkötlet. A nyeremény pedig nem más, mint a Lime Crime legújabb dobása a Carousel Gloss, pontosabban mind az 5 káprázatos színe, melyek között van arany, lila, bordó, pink, ráadásul éjkék szájfény is. Nekem ez utóbbi tetszik a legjobban, és ez ihletett meg engem a következő smink egyben pályamű elkészítéséhez :)



A koncepcióm az éjkék színen alapult. Valahogy úgy képzeltem el, hogy egy átmenetes legyen az egész szemsmink, ami a kékből indul, majd ezüstös "tüzijáték" szerű glitterrel megspékelt motívumba menjen át, drámai pillákkal díszítve. A többit, úgy mint az arcot vagy az ajkakat még nem tudtam elképzelni hozzá, úgy gondoltam, hogy ami jön, majd az lesz. Lényegében annyi változtatás volt az ötletemen a kész sminknél, hogy kis lilát is csempésztem az átmenetbe, hogy ne legyen olyan egysíkú. Az arcomat bronzosítóval kontúroztam, és egy barnás pirosítóval emeltem ki. 




Még egy pár szót az ajkaimról: gondolkoztam rajta, hogy élénk színt válasszak, vagy egy teljesen egyszerű, nude rúzs jöjjön, de úgy gondoltam, itt nem játszhatok mind a két oldalon, muszáj a szemeim előtérbe helyezni, ezért az utóbbi változatnál maradtam. Kevés alapozót oszlattam el rajta, majd az Alverde legújabb Mademoiselle nevű kollekciójából származó rózsaszínes nude rúzst vittem fel rá (erről teszt később jön majd!). Hogy egy is csillogást adjak az ajkaimnak, az essence Shimmer Powderjét oszlattam el rajta, így nagyon szép, fényes effektje lett. Végezetül az ajkak belő részébe az essence Vampire's Love lipstain-je került (teszt erről is lesz hamarosan!), hogy egy kicsit mégis érdekesebb legyen a szám színe. És ennyi, nem több :)



Nagyon nagyon tetszik a végeredmény, a szem kifejezetten jól sikerült, bár ha el tudtam volna fedni a szemöldököm, jobban nézne ki, de így is fantasztikus lett :) Addig is szurkoljatok, hogy bekerüljek a 20 kiválasztott közé, nagyon szeretnék nyerni :)
Ezen a képen teljesen olyan az arcom, mint Anja Rubiknak :D