FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2011. december 10., szombat

Lime Crime Carousel Gloss (avagy a nyereményem ;) )





Aki még esetleg nem hallott volna róla, annak most elmondom, hogy végül sikerült a Lime Crime versenyét megnyernem több, mint 700 szavazattal, ami valami eszméletlen nagy mennyiség!!! Ezúton is köszönöm mindenkinek a szavazatot, a támogatás, a megosztásokat! Rengeteget jelentett nekem. A nyereményem azóta megérkezett, és nem teketóriáztam, azonnal belevágtam a tesztelésébe :) Azt azért el szeretném mondani, hogy attól, hogy megnyertem ezeket, még nem leszek elfogult a nyereményeimmel kapcsolatban, csak is azt írom le, amit valójában gondolok.





A szájfények a szokásos rózsaszín-fehér csíkos dobozkában érkeztek, nem túl óvatosan becsomagolva, csak egy színes kis papír óvta őket a rázkódástól. Maguk a szájfények lila-fehér csíkos papírcsomagolásba voltak behelyezve, ami szerintem nagyon szép, ízléses, és illik a szájfények tematikájához. Ugyanilyen színű a kupak is, kis ragasztott mintával, rajta a Lime Crime és a Carousel Gloss feliratokkal, maga az "üveg" pedig csavart motívummal rendelkezik. 

balról jobbra: Loop-de-Loop, Kaleidoscope, Candy Apple, Golden Ticket, Cherry On Top


Ez így  mind nagyon szép, csak egy a bajom vele: tapintásra, az anyag minősége, nagyon olcsó. Műanyag és alumínium, és van egy olyan érzésem, hogy a kis ragasztott/festett motívum is elég hamar le fog kopni, ha túl sokat zötykölődik a neszesszerben. Ráadásul ugyanilyen olcsó műanyag maga az ecset nyele, amivel fel lehet vinni a szájfényt, nem is beszélve arról, hogy nem applikátoros, hanem sima "szőrös" végű. Ami egyrészt jó, mert sokkal precízebben lehet elkenni a szájon, viszont az 5 szájfényből, 2-nél a szőrök össze-vissza, kuszán elállnak, így nagyban megnehezíti a precíz felvitelt.




A szájfényekről tudni kell, hogy "semi-opaque"-ek, tehát nem fednek teljesen, de nem is olyan átátszóak, mint az átlagos szájfények. Magukban feltéve őket, még két húzással is viszonylag erősen fedő termékről beszélhetünk. A képeken én max. kétszer mártottam újra az ecseteket, hogy ezt a fedést kapjam. Tehát ebből a szempontból nagyon elégedett vagyok.


Ugyebár most öt színről beszélhetünk: a Loop-de-Loop egy éjkék, kék és rózsaszín csillámokkal, a Golden Ticket, egy metálos arany, a Kaleidoscope, egy sötétlila türkizkék csillámokkal, a Cherry On Top, egy pink-piros keveréke, rózsaszínes csillámokkal, és a Candy Apple, egy rubintvörös, vérvörös csillámokkal. 


Balról jobbra: Cherry On Top, Loop-de-Loop, Candy Apple, Kaleidoscope, Golden Ticket


Eléggé egyértelmű, hogy a két legjobban hordható szín a Cherry On Top és a Candy Apple, ezek közül is a Cherry On Top szinte a "leghétköznapibb" szín, ugyanakkor gyönyörű szép. A Candy Apple valami mesésen mutat az ajkakon, kiemeli a fogak fehérségét, nagyon üdítő látványt nyújt. 

Candy Apple

Cherry On Top


Számomra a kakukktojás itt a Kaleidoscope. Nagyon elmászkál és baromi nehéz egyenletesen eloszlatni az ajkakon, így önmagában hordani szerintem eléggé embert próbáló, rúzs feltéve viszont megállja a helyét. Az öt közül a Golden Ticket állagát tartom a legjobbnak, ezt többek között annak tudtam be, hogy nincs benne csillám. Bizony, mivel a Candy Apple-t kivéve, a többi csillámot tartalmazó szájfénynél éreztem a csillámmorzsákat a számon, ami egy idő után, baromi zavaró tud lenni.

Kaleidoscope


Golden Ticket

 A Loop-de-Loop a középső ágban van, nincs vele probléma, a csillámokat nem érzem olyan erősen benne, elmászni se mászik el, önmagában lenyűgöző látványt nyújt, fekete rúzzsal pedig még lenyűgözőbbet.



Mindezek ellenére nagyon tartósak, nem másznak el (kivéve a Kaleidoscope-ot), kopás közben meg nem maradnak undorító foltokban az ajkakon, sokkal inkább szolidan eltűnnek. Nekem még az is tetszik bennünk, ami szerintem sokaknak nem igen jönne be, hogy eléggé megszínezik a bőrt, miután lekopnak. Ez főleg a pirosas árnyalatoknál éreztem a leginkább, a kék meg a lila még egy kis sikálás után lejött, az aranynak a csillogáson kívül semmi nyoma nem maradt. Viszont ez a kis  pirosas-rózsaszínes színezet tökéletesen egyenletesen megmaradt a számon egy jó pár óráig. Édesanyám még meg is dicsérte, hogy milyen szép színe van az ajkaimnak, pedig csak ELŐZŐ (!!) nap kentem be a szájfénnyel és este le is szedtem. És valóban, sokkal jobb hatást értem el ezzel a kis "színfogó" szájfénnyel, mint bármelyik ajakfilccel eddig bármikor. 

Összességében természetesen nagyon örülök nekik, nagyon megbecsülöm őket, mivel a nyereményeim, és lényegében nagyon tetszenek a színek, sok lehetőséget látok bennük a kísérletezgetésre. Ugyanakkor a 17 dolláros árat nagyon soknak tartom, ha nem nyerek, valószínűleg nem vettem volna meg őket. Ha valaki mégis nagyon szeretne a kollekcióból egyet, én a rubintvörös Candy Apple-t ajánlanám, mert ez a leghordhatóbb szín, és a kis vörös csillámok még pluszban feldobják vagy esetleg a Golden Ticket ill. a Loop-de-Loop-ot, ha valaki valami nagyon extrém, különlegességre vágyna.