FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2012. január 9., hétfő

NYX Slide On szemceruzák teszt



Ezeket még jó pár hónappal ezelőtt rendeltem, de eddig igazából nagyon lusta voltam róluk tesztet írni. Most eljött ennek is az ideje. Én igazából nagyon szeretem a szemceruzákat, főleg ha minden színben megtalálhatóak a sminkkészletemben. Hiszen sokszor egy lustább napon csak kihúzom lilával esetleg kékkel a szemem és máris nem annyira unalmas az összhatás, mintha csak simán kispiráloznám a szemem.

A NYX Slide On ceruzák nem kétséges, hogy nagyon hasonlítanak az Urban Decay 24/7 Glide-On (micsoda véletlen egybeesés!) szemceruzákra, amikről még az üveghegyen túl is csak jókat mondanak.Tehát a Slide On ezt a lovat szeretné meglovagolni, és egy olcsóbb alternatívát kínálni a szemceruzák szerelmeseinek. Amúgy az Avon Supershock Gél állagú szemceruzájához is hasonlíthatóak, csak itt természetesen nem csak a fekete és a barna színek közül választhatunk.



Az általam bemutatott 6 szín a következő:

  • Golden Olive - bronz
  • Pretty Violet - kékes fényű lila
  • Azure - azúrkék
  • Esmeralda - csillámló középzöld
  • Jewel - mályva arany csillámokkal
  • Tropical Green - smaragd sötétzöld


Golden Olive, Tropical Green, Esmeralda, Azure, Pretty Violet, Jewel

A tapasztalatom az, hogy lényegi különbségek felfedezhetőek a szemceruzák textúrájában, tartósságában is. A Golden Olive, az Esmeralda és a Tropical Green a legpigmentáltabb a hat közül, a legkönnyebben siklanak a bőrön, és a legtartósabbak is. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a másik három rossz, mert amúgy szépen építhetőek, és gyönyörű színük van, csak kicsit megdolgoztatják az embert.

Balról jobbra: Golden Olive, Tropical Green, Esmeralda, Azure, Pretty Violet, Jewel

Pozitívum még az az ára. A Cherry Culture-ön most akciósan is be lehet szerezni $8 helyett $6.99-ért, de az eBayen még olcsóbban is találhatunk magunknak, a 6 db ára összesen $40 volt, ami igazán jó árnak számít (természetesen nem a mostani árfolyamon számolva).

A kollekcióban 18 szemceruza található, gyönyörű színekkel, bár én hiányolom a sárgát közülük :/ Nekem az ezüst és a fekete izgatja még nagyon a fantáziám, mert nagyon szeretem az ilyen lágy, krémes szemceruzákat, és egy fekete mindig jól jön :)