FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2012. február 19., vasárnap

Az Ecset Másik Oldalán - Amikor a Barátom Sminkel Ki Engem!


Amióta megláttam a fenti videót, azóta elterveztem, hogy én is elkövetem ezt a merényletet, és megkérem a barátomat, hogy sminkeljen ki engem. Hát nem mondom, kicsit meglepte őt az ötlet, de engem még jobban, hogy azonnal igent mondott erre az eszementségre! A legviccesebb a dologban az volt, hogy mire eljött a "Nagy Nap" jó párszor rákérdezett, hogy "Na mikor csináljuk?", sőt előtte még el is kaptam őt, ahogy nézegeti YouTube-on a különböző "Everyday Make Up" videókat, és próbálja megtanulni, mi az a "brow tamer" vagy hogy hova kell kenni az alapozót :D Az az egy kikötése volt a dologgal kapcsolatban, hogy ne szóljak bele abba, hogy mit hogyan csináljon, mert különben nem vállalja. Hát igen, ismer már annyira, hogy tudjam, eléggé kötözködős tudok lenni egyes dolgokban, viszont megígértem neki és természetesen nekem sem volt szándékom az, hogy elriasszam őt a feladattól, szóval sminkcuccokkal feltárazva vágtunk neki a kalandnak!



Munka közben :)


A kezdeti koncepció az egy természetes smink lett volna, de aztán a sminkmesterem egy sokkal művészibb alkotást kívánt elkészíteni. :) Volt ott minden: alapozó, 3 féle szemhéjfesték, szemceruza, szempillaspirál, púder, bronzosító és még szájfény is, sőt, még a szemhéjpúder alapozót is sikerült megismertetnem vele. Természetesen én semmiben nem segítettem neki, maximum abban, hogy melyik ecset, mire való, de többet nem. A szemeken dolgozott a legtöbbet, egyszerűen iszonyat édes volt, ahogy teljesen közel az arcomhoz, nagyon koncentrálva festegette szemhéjam, közben pedig elhangzott pár "Jajj ne, elkentem!", "Ez miért nem lett egyenes?" és "Melyik színnel is csináltam ezt?" jellegű mondat. A végeredmény valami fenomenális lett, bár ő nem volt megelégedve az alkotással, de mondtam, hogy szerintem ez így jó :) 


Ezúton is nagyon köszönöm neki, hogy ilyen aranyos volt és elvállalta ezt a hatalmas küldetést :) Imádom, hogy ilyen bevállalós, és nem riad meg semmitől sem:))
Természetesen ez a poszt csak a viccelődés kedvéért készült el, és nagyon várom, hogy esetleg mások is előrukkoljanak egy "Amikor a barátom sminkel ki engem" poszttal :))