FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2012. február 3., péntek

L'Oréal True Match alapozó teszt



Pár héttel ezelőtt az OurFashion blog felhívására jelentkeztem termék tesztelésre a Facebook-os oldalukon keresztül, és az az öröm ért, hogy én lehettem az egyik, akit kiválasztottak erre a nemes feladatra. Tippelni sem tudtam, hogy mit fogok tesztelni, de mikor megérkezett a várva várt csomag, megörültem és meg is ijedtem mikor megláttam a tartalmát. Én ugyanis bár imádom a sminktermékeket (nem csak nézegetni, használni is), az alapozókkal valahogy mindig gondban voltam. Egyszerűen utáltam azt az érzést, ami a felkenését követte, és mindig bennem volt az ideg, hogy ne nyúlkáljak az arcomhoz, nehogy elkenjem a festéket rajta. A BB krém megjelenését követően ez kicsit enyhült, de még mindig úgy vagyok vele, hogy ha nincs kipattogva a bőröm, akkor nem érzem szükségét annak, hogy még egy réteg "maszkot" rákenjek a fejemre. Tehát ezekkel a vegyes érzésekkel láttam neki a tesztelésnek.



A L'Oréal True Match alapozó sajátossága, hogy igazodik a bőr színéhez és textúrájához, könnyen eloszlatható, és nem képez vastag réteget az arcbőrön, tökéletesen fed. A hideg, meleg és a semleges tónusok közül választhatunk a bőrszínünknek megfelelő árnyalatot, így még könnyebb a legtökéletesebb színt eltalálnunk. A csomagolása nagyon letisztult, finom üveg, a pumpája is nagyon könnyen használható. Maga az alapozó igen lágy, nem folyós, de nem is túl sűrű, pont a megfelelő állag, eloszlatni is igen egyszerű. Én az alapozó ecsetet ajánlanám hozzá, duo fibre ecsettel nagyon macerás volt a felvitele, de persze a jól bevált ujjbegyek általi felvitel is megfelelő. Érzésre nagyon kellemes viselet, valóban könnyű és nem érzem azt, hogy elnehezítette volna a bőröm. Enyhén púderesen szárad meg, de valóban természetes hatást nyújt. 




Az én árnyalatom a C2 - Rose Vanilla, ami szerintem nem az én színem, hozzám sokkal inkább ugyanilyen árnyalatban egy melegebb tónusú alapozó jobban illett volna, de meglepő módon nagyon szépen összeolvadt a bőrszínemmel és egy alapos eldolgozás majd púderezés után alig észrevehető volt a különbség. Tesztelése alatt egy egész reggeltől estig tartó napot szépen kibírt, bár a homlokomnál estefelé látszott, hogy kifényesedett az alapozó. Ennek ellenére egyáltalán nem irritálta a bőröm, nem pattogzott ki a használata után, így örömmel konstatáltam, hogy jó kis termékkel van dolgom :)





A rövidített változatot és egy másik, a Maybelline Affinitone 24h alapozó tesztjét IDE KATTINTVA megtalálhatjátok az OurFashion oldalán, akinek ezúton is köszönöm a lehetőséget :)