FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2012. március 26., hétfő

Kérdésed van? Tedd fel a Formspringen!




Úgy döntöttem, hogy én is elindítom a Formspringes oldalam próbaképpen, hátha bármelyikőtök kíváncsi valamire sminkeléssel kapcsolatban, vagy ha esetleg tanácsra vágyik bármilyen lelki problémával kapcsolatban legyen az szerelmi bánat, családi gondok, baráti problémák... vagy akármire, amire kíváncsiak vagytok és választ vártok.

Igazából én réges régen megfogadtam, hogy nem kezdek Formspringbe, mert a többi bloggerinánál látott névtelen fikázók eltűrése, és úgy magában a konfliktusok generálása és elviselése nem az én műfajom, de most úgy voltam vele, hátha nem lesz nálam ebből probléma és béta verzióra állítom ezt a dolgot. Hát nagyot tévedtem, mert a legelső kérdés pont rámutatott arra, hogy milyen beképzelt és egoista vagyok, mert a legtöbb sminkemhez odaírom, hogy "nekem ez tetszik/szerintem ez szép" vagy hogy egyáltalán hogy merészelem dicsérni a saját művem. Megfontoltam azért a dolgot, mert én nem tudhatom, hogy másnak betűkön keresztül, hogy jön le az én személyiségem, és lehet, hogy pont így, beképzeltnek jön le, szóval ezúton is köszönöm a névtelennek ezt a kérdést, mert igazán építő jellegű volt, igyekszem változtatni rajta :)

Na szóval, a lényeg az, hogy próbaüzemmódon fut a Formspring profilom, tehát aki kérdezni szeretne az a http://www.formspring.me/Nitulino címen megteheti, vagy a blog oldalsávjában is megtalálja a kérdezős dobozkát. Viszont fenntartom a visszavonás jogát, mert ha több a sértő megjegyzés, mint az építő kritika/értelmes kérdés, akkor nincs értelme folyatatni az egész Formspringes témát.

Szép napot Nektek!

Nitu