FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2012. március 7., szerda

MAC Viva Glam Nicki ajakrúzs

Forrás: Musing of a Muse


Aki kicsit is ismeri a MAC sminktermékeket, az tisztában van vele, hogy a MAC legismertebb kampánya, a Viva Glam, minden évben új, állandó szortimentbe tartozó ajakrúzzsal rukkol elő, melynek arcai híres énekesek, színészek, és közszereplők, akik az AIDS-re magára és annak megakadályozására hívják fel a figyelmet. Ráadásul, a megvásárolt rúzsokból származó teljes bevétel a MAC AIDS Fund-ot illeti, amely támogatja azokat a gyerekeket, nőket és férfiakat, akik ebben a betegségben szenvednek.




Idén Nicki Minaj és Ricky Martin (sokak megdöbbenésére) lettek a Viva Glam arcai. Ricky neve alatt egy ajakbalzsam kerül forgalomba, Nicki-é alatt pedig egy ajakrúzs, ami amolyan igazi "Nicki Minaj"-os. Rózsaszín is, meg nem is, olyan barackos is, meg nem is, de semmiféleképpen sem a megszokott rózsaszín árnyalatot kapjuk. (A tavalyi első Viva Glam Gaga nagyon hasonlít a Saint Germain rágógumi rózsaszín árnyalatára, nekem már emiatt nem is tetszett többek között.)
A hivatalos leírás szerint ez egy "élénk sárgás rózsaszín", satin finishsel. Én még sosem találkoztam ilyen vagy ehhez hasonló árnyalattal, nagyon különleges, már régóta elhatároztam, hogy megveszem, ráadásul nyugodt szívvel, hiszen tudom, hogy az általam kiadott pénz jó helyre megy.




Csomagolás tekintetében annyiban tér el a már megszokott MAC rúzsoktól, hogy Nicki Minaj aláírása szerepel rajta, és piros az egyébként ezüst belső része, ami a kupak alatt rejlik. Illata a már megszokott kellemes vanília. Egy húzásra teljes fedés elérhető vele, a satin finish pedig ebben az esetben félmatt finisht jelent. Tartósság szempontjából nagyon elégedett vagyok vele. Reggel kétszer rúzsoztam ki a szám (rúzs-zsepivel felitatás-rúzs) és így kb délután 6-ig tökéletesen állt, igaz addigra azért egy kicsi igazítás rá fért volna. Késő estére viszont már pont csúnyára megkopott, de összességében nagyon jól helyt állt.




Már most félek, hogy mi történik, ha netalántán elhasználom ezt a darabot, mert ez alatt a pár használat alatt a kedvencemmé nőtte ki magát. Ez a kollekció nem a készlet erejéig, hanem 1 évig lesz kapható a MAC boltokban, szóval 1 éven belül bármikor rendelkezésre áll azoknak, akik vacillálnak a megvételén.