FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2012. március 26., hétfő

Royal Blue/Gold


 
A következő sminkemet egy unatkozósabb napon készítettem el, fő irányvonalat a kék és az arany színek adták, megspékelve arany szájfénnyel (Lime Crime Carousel Gloss - Golden Ticket). 
Először egy indigókék pigmentet vittem fel a belső szemzugba (Glamour Doll Eyes - Tattooed [Kedvenc árnyalatom!]), majd folytattam egy mélykék árnyalattal (MAC - Deep Truth), végül ciánkék és sötétkék keverékét vittem fel a külső V-be. Következő lépésben citromsárga szemhéjpúderrel ívet adtam a szemsminknek, ezután kétféle aranyat satíroztam el a kék színek kontúrjának mentén és az alsó szempillasor tövébe. (Sleek Strom paletta aranya és GDE - Trophy Wife). A vízvonalra és kontúrnak türkizkék szemceruzát használtam (Avon Arabian Glow - Turquoise), végül jött a szempillaspirál (Maybelline One By One) és a pirosító ( Benefit - Sugarbomb + arany szemhéjpúder a Storm palettából).

Még nem nagyon próbáltam ezt a kétféle színt összehangolni egy sminken belül, de lehet gyakrabban kéne, mert nagyon jól mutat a kettő :)







Ti szeretitek az arany és a kék kombinációját a(z) sminketekben/öltözetékétekben?