FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2012. április 10., kedd

The Body Shop - Grapeseed Glossing Serum

Hát elérkezett az idő a The Body Shop sajtóeseményen kapott termékmintákról alkotott véleményem "papírra vessem". Úgy gondoltam, hogy a testápoló vajakat és krémeket egy poszt alatt fogom megemlíteni, míg a többire külön bejegyzéseket szentelek. Azt mondhatom, hogy lassan, de biztosan haladok :)



Az első tesztalanyom a The Body Shop - Grapeseed Glossing Serumja volt. A leírása szerint ez a szérum fényes hajat varázsol nekünk, könnyen kimosható és puhává, hidratálttá teszi a sörényünket.

Fő összetevője a szőlőmagolaj (esszenciális zsírsavakban gazdag, segíti a hajszálakat a hidratáltságuk megőrzésében azzal, hogy bevonja, ezáltal simává varázsolja azokat) és a szezámmag olaj (kondicionálja és hidratálja a hajat), további összetevői pedig:

Cyclopentasiloxane (Skin-Conditioning Agent/Emollient), Dimethiconol (Skin/Hair Conditioning Agent), Vitis Vinifera Seed Oil (Skin Conditioner), Sesamum Indicum Seed Oil (Skin-Conditioning Agent), Simmondsia Chinensis Seed Oil (Hair & Skin Conditioning Agent), Limonene (Fragrance Ingredient), Parfum (Fragrance), Linalool (Fragrance Ingredient), Citral (Fragrance Ingredient), Butylphenyl Methylpropional (Fragrance Ingredient)


Száraz és vizes hajra egyaránt használható, nagyon kevés is elég ahhoz, hogy a hajunk egészére el tudjuk oszlatni. Én mindkét módon egyaránt kipróbáltam és elmondhatom, hogy nagyon elégedett vagyok ezzel a termékkel. Egyáltalán nem nehezíti el a hajam (ha csak TÉNYLEG keveset rakok rá, mert azért csínján kell bánni vele!), nem lesz "zsíros" hatású, úgy vettem észre, hogy valóban hidratálja a hajamat a kellő mértékben, és sokkal könnyebben ki tudom fésülni.


Illata nagyon kellemes, engem a citromra emlékeztet. Szerencsére ez az illat egyáltalán nem émelyítő, nagyon kellemes, lágy, a hajon szinte alig érezhető. Azt is tapasztaltam, hogy nem csak a hajmosás után közvetlenül, de rá 1-2 nap múlva is puhák tőle a hajvégeim és a kifésülhetőség ugyanúgy áll.

Árára már nem emlékszem, azt hiszem olyan 3000-4000 Ft körül lehet, de ebben nem vagyok biztos. Mindenesetre nem olcsó dolog, de ha választanom kéne, akkor ezt a terméket biztos megvenném teljes kiszerelésben is :)