FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2012. május 14., hétfő

Project Pretty 4. forduló - Karnevál

Őszintén megmondom, ez volt az a forduló, aminél még az előzőnél is nagyobb kétségbe estem. Karnevál... mit kezdjek ezzel?? Nincs semmilyen extra dolgom, amit a sminkhez felhasználhatnék, és semmi épkézláb ötlet nem jutott eszembe. Az első smink, amit elkészítettem a katasztrófával volt egyenlő... de megmutatom nektek. Íme:





Ez a két értékelhető kép született, de egyszerűen kevés volt az én elvárásaimnak és tudtam, hogy a többiek trilliószor jobbat fognak csinálni az én kis béna indáimnál és pandamaci szemeimnél. Nem hazudok, de letargiába estem. A barátom volt az, aki nem hagyta, hogy elfajuljon a melankóliám, és Vikusz őszinte véleménye után megkaptam a löketet ahhoz, hogy elölről kezdjek mindent. Akkor megfogalmazódott bennem, hogy nem szabad olyanba belekezdenem, amihez nem értek. Az arcfestés ilyen. Nem értek hozzá. Nem tudok motívumokat rajzolni és eszméletlen aprólékos munkát végezni "szinte semmi" eszközzel. Szóval maradtam a kreatív sminkelésnél. Aztán jött az ihlet magától, mint a karikacsapás. Neon színek, villódzó fények, és mindezt az óarany árnyalat tetőzi be. Ez lett a mostani PP-s sminkem alapja. És így transzformálódtam át rút kiskacsából, neon színben pompázó dámává :)







Ez az utolsó előtti forduló, ami eldönti, hogy ki az a 2, aki megmérettetheti magát a végső küzdelemben. Így megint csak arra kérlek titeket, hogy szavazzatok rám (Bartos Anita) ezen a linken keresztül: https://www.facebook.com/questions/426178090734341/?qa_ref=qd

A többiek munkáját pedig itt nézhetitek meg: http://livinpretty.blogspot.com/2012/05/project-pretty-4-fordulo-versenysminkek.html

Nagyon nagy szükségem van a szavazatokra, szóval minden egyes, a nevem mellé kerülő pöttyért irtó hálás lennék Nektek! :)