FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2012. június 2., szombat

Catrice Ultimate Shine ajakrúzs - 210 Kiss Kiss Hibiskiss


Catrice - 210 Kiss Kiss Hibiskiss


Tudom már rengeteg helyen találkozhattatok ennek a rúzsnak a tesztjével, de úgy gondolom, minél több vélemény van egy termékről, annál nagyobb rálátásunk van arra, hogy vajon érdemes-e megvenni vagy sem. Nem kertelek, az első erről szóló posztok után azonnal megtetszett ez a szín, és szerencsére levadásztam az utolsó (épségben maradt) darabot is az Árkádban.

Nincs túl sok Catrice rúzsom, sőt konkrétan csak 1 db (Princess Peach - teszt ITT), de azt is kb. egyszer használtam, valahogy még sem tetszik a színe, meg úgy nem tudom, nem ragaszkodom hozzá. Ez az árnyalat viszont nálam WOW faktor. A Kiss Kiss Hibiskiss (vigyázat, szójáték ;) ) egy gyönyörű, már már pirosba hajló élénk rózsaszín. Jobban nem tudom megfogalmazni egyszerűen, hogy milyen ez az árnyalat. Már sok helyen olvastam, hogy ez a MAC Impassioned rúzsának a szakasztott mása, így ha a színt pontosan akarnánk definiálni, akkor ahhoz segítségül kellene hívnunk az Impassioned hivatalos megnevezését, ami a "bright warm pink" azaz "élénk, meleg rózsaszín", viszont a Temptalia szerint: "neon pink-red with a hint of coral warmth", tehát "neon pirosas rózsaszín egy csipetnyi korall tónussal". Nem is álltam messze a valóságtól. :)




Csomagolása engem meggyőzött, szerintem nagyon elegáns és jó minőségűnek ható a kis tok, bár rettentően gyűjti az ujjlenyomatokat. Alján megtaláljuk a színmintát a fantázianévvel. Imádom ezeket az ötletes neveket, a Catrice mindig élen jár, ha fantázianevekről van szó. A "high end" érzetét fokozza még a rúzsba gravírozott márkanév is, amit szintén remek ötletnek tartok.



Maga a termék az Ultimate Shine rúzsok családjába tartozik, melynek jellemzője, hogy "a krémes, finom textúra biztosítja az intenzív hidratálást, az ápolást és a csillogást ad az ajkaidnak."  A krémes, finom textúra valóban ott van, felkenve a rúzst nagyon jó érzést ad az ajkaknak, vizes hatású. Az ápolás és hidratálás részét nem tudom teljes mértékben megerősíteni, de megcáfolni sem. Én átlagosnak mondanám, a vizes hatás miatt talán jobban érezni, hogy hidratál, de egy intenzív ajakápolót nem helyettesít.




Tartósság szempontjából nem tartom a legtartósabb rúzsomnak, nem bír ki egy nagyobb falatozást, bár szerencsére a mély, rózsaszínes árnyalatból adódóan jobban megfogja az ajkakat, nem foltosan kopik, inkább csak egy halvány színezetet hagy rajta. A textúrájából és a színéből adódóan remekül lehet építeni a színt, de akár vékonyan felkenve és egy zsebkendővel felitatva is egy nagyon szolid árnyalatot kapunk. 

Ára kb. 600 Ft, ha jól emlékszem, 1150 Ft-ba kerül, szóval egyáltalán nem vészes (így sem :D), és akinek nem engedheti meg a pénztárcája, hogy a drágábbik verziót vegye meg, annak ez egy remek alternatíva.






Mivel már említettem, hogy többen is írtak erről a rúzsról, így meg szeretnék osztani pár linket, ahol szintén végigböngészhetitek a teszteket és, hogy hogyan is áll ez a rúzs a különböző típusú lányokon. :)

Suzy tesztje és összehasonlítása a MAC Impassioned rúzzsal: http://suzythemakeupmaniac.blogspot.hu/2012/04/teszt-catrice-kiss-kiss-hibiskiss-vs.html


Kriszti is tesztelte, itt képet is láthattok róla a rúzs viselése közben: http://www.forumshopsblog.com/2012/05/catrice-ultimate-shine-ruzs-kiss-kiss.html

Millacsillán is láthatjátok, hogy mennyire feldobja a Kiss Kiss Hibiskiss a hétköznapi sminkeket: http://millacsilla.blogspot.hu/2012/05/kiss-kiss-hibiskiss.html

Magdin is remekül áll ez a szín: http://www.beautyjunkie.hu/2012/04/napi-smink-kiss-kiss-hibiskiss.html