FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2012. június 28., csütörtök

Köröm Design - The Twist of Blue or Green



Már nagyon rég készítettem, illetve mutattam itt a blogon bármilyen kreatívabb körmös bejegyzést, de most jött el az ideje a folytatásnak. Sokszor olyan lusta vagyok bármit is alkotni, pedig csak egy kicsivel több időt kéne rászánni, mint általában. Mondjuk nem hiszem, hogy a jövő héttől nagyon változni fog ez a dolog vagy hogy egyáltalán lesz-e fölösleges időm körmözésre :D

Mostani alkotásomhoz inspirációként Ani egyik körmös posztját vettem alapul (kicsit beteges lehet, hogy ennyit lógok a blogján, de ha egyszer olyan jó!), na meg persze trillió kép is van fenn a neten hasonló alkotásokból. Inspiráció ügyileg egyébként imádom nézegetni mások munkáit, már ha csak ezeket a képeket végignézem, teljesen feltöltődik! 

Szóval ez a technika olyan bonyolult, mint a márványozós például, de azért nem is olyan könnyű elkészíteni. Nekem ez az első próbálkozásom volt, és mit ne mondjak, hát nem a legjobbra sikerült. Nekem valahogy nem akart a lakk olyan szép nyúlós lenni, meg persze az irányokat se tudtam rendesen belőni, ezért lett ilyen össze-vissza. De messziről egész szép, mondhatni elviselhető :)

Használt lakkok:
  • Catrice Ultimate Nail Lacquer - C02 Twist of Lemon (Coolibri trendkiadás) - Teszt hamarosan!
  • Catrice Ultimate Nail Lacquer - 540 Am I Blue or Green?