FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2012. június 29., péntek

MAC Pirosítók - Coygirl, Dollymix, Margin



Ezek a pirosítók a Project Pretty ajándékcsomagomhoz tartoznak, és magam választottam ki őket a Tesminked.hu kínálatából. Mindenféleképpen szerettem volna a MAC pirosítók közül válogatni, ugyanis még ezeket a "nem mineralize" pirosítókat nem próbáltam és ez az alkalom pont kapóra jött, hogy tesztelhessek párat. Ahogy már írtam is ezelőtt, ebből a három pirosítóból csak kettő az enyém, a Coygirl és a Dollymix, a Margin a barátnőmé, szóval érdemben csak az első kettőről tudok beszélni, az utolsóról csak a swatch mesélhet :)

A csomagolásról nem szeretnék sokat beszélni, csupán a megszokottat kapjuk: fekete papírdoboz, fekete tok, amelyeken szerepel a fantázianév illetve az összetevők. Valódi MAC termékekről van szó, nem csalás, nem ámítás, ezen az oldalon nem vernek át minket hamisítványokkal. 

A három szín közül egy matt és két csillogós árnyalat van. A Coygirl egy matt, piszkosrózsaszín, a Dollymix egy csillogós, hűvös árnyalatú sötétrózsaszín (a hivatalos leírás szerint "cukorka rózsaszín), és a Margin egy szintén csillogós, barnás árnyalat, bár a hivatalos leírása arany csillogású baracknak nevezi meg. Érdekes módon a képen valóban ilyen színű, élőben viszont én jóval barnásabbnak láttam, mint barackosnak. Egyik pirosítónak sincs semmilyen illata, ez talán pozitívum lehet azoknak, akik irtóznak az illatosított kozmetikumoktól. Mindegyik termék 6 grammos, mondanom sem kell, hogy elég sokáig elég, főleg, hogy nem kell ezekből rengeteget felvinni az arcunkra, ugyanis pont annyira pigmentáltak, hogy egy húzással szép színt varázsolhatunk az orcánkra, mindezek mellett építhetőek is.



A Coygirl és a Dollymix a Sheertone illetve a Sheertone Shimmer Blush kategóriába tartoznak, amiknek az előnye pont az építhetőség, ugyanis ezek nagyon finom, visszafogott árnyalatokként hatnak elsőre, de ha erősebben szeretnénk felvinni őket, többször kell belemártanunk az ecsetünket a pan-be (pont ezért keményebbek is tapintásra, mint a Margin). Nagyon szeretem ezt a tulajdonságát a Sheertone pirosítóknak, mivel így biztos nem lehet elrontani a pirosítás folyamatát, mindig természetes színt tudunk kölcsönözni az arcunknak. A Margin nem Sheertone kategória, az valahogy több színt is vett fel első tesztelésre, sokkal lágyabb tapintásra, mint az első kettő. Szép, szép ez az árnyalat, de nem nekem való, nem szeretem a csillogós barnákat az arcomon. 



Így pár használat után azt kell, hogy mondjam, nagyon szeretem mindkettőt. Pigmentáltak, jól mutatnak a bőrömön, építhetőek, mi kell még? Azt hiszem a Coygirl a kedvencem, ez az árnyalat annyira nekem való, minden nap használom.

Ha látni szeretnének élesben is őket, akkor javasolom, hogy nézzétek meg ezt a posztot, ha a Coygirlre illetve ezt a posztot, ha a Dollymixre vagytok kíváncsiak.