FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2012. június 25., hétfő

Megújult a PinkCandyPop!




Tegnap óta szerintem már mindenki észrevette, hogy leállt az oldal. Igen, ez nem volt véletlen, ugyanis úgy döntöttem itt az ideje egy kis vérfrissítésnek, szóval nekiálltam szépítgetni, csinosítgatni a blog kinézetét. Láthatjátok az eredményét, én egészen elégedett vagyok vele, de természetesen még nem tökéletes, majd a továbbiakban fogok rajta javítgatni.

Mindenekelőtt szeretnék köszönetet mondani a csodálatos barátomnak, aki türelmesen, rengeteget segített nekem és igyekezett eligazítani engem a CSS kódok világában, na meg persze, hogy kibírta a hisztijeimet és  a nyafogásaimat :D Imádom :)

Visszakanyarodva az újításokra, amint láthatjátok, új navigációs menüsor került fel, amik megkönnyítik a böngészést a blogban. Itt a legnépszerűbb menüpontokat raktam ki, a végére pedig a "Kapcsolat" szó alatt megtalálhatjátok az elérhetőségem. Az oldalsávban ugyanúgy kitettem a "social media" gombokat, amin keresztül elérhetitek a blog Facebookos oldalát, megnézhettek Twitteren, vagy böngészhetitek a Tumblr oldalam. Sikeresen felraktam a Facebook "Like Box" funkcióját is, így egy kattintással likeolhatjátok a blog FB oldalát. A kommenteléshez pedig a már jól ismert "Disqus" programot telepítettem, így Facebookon/Twitteren/bármin keresztül kommentelhettek nálam. 
Remélem minden jól működik, de ha bármi problémát észleltek, szóljatok és igyekszem javítani a hibát.

Még egy aprócska változtatást is be fogok vezetni, ugyanis ezentúl a képek ilyen szépen lesznek megszerkesztgetve, mint amilyen a fenti kép is (ill. a Kapcsolat menüpontban is láthattok hasonlót), igazi albumba illő, ízléses körítéssel díszített "alkotásokat" szeretnék kirakni :) Nem lesz egy könnyű munka, ugyanis ez dupla annyi időt fog igényelni, de szerintem minden egyes percét meg fogja érni! Azt még el szeretném mondani, hogy ez a "layout" is csak egy átmeneti változat lesz, mivel a közeljövőben saját lábra szeretnék állni, és elköszönni a Blogger adta lehetőségektől...na de ez még a jövő zenéje :)

Tetszik Nektek így a blog? Igényelne még valamilyen változtatást?