FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2012. június 21., csütörtök

Sans Soucis Termálvizes Szempillaspirál - TESZT



Amint már olvashattatok róla egy előző posztomban, a Premium Skincare Kft. által rendezett sminkbemutatón kaptunk tesztelni való termékeket. Én a Sans Soucis Termálvizes szempillaspirálját kaptam, amit az elkövetkezendő napokban rögtön fel is avattam.



A termék leírása ezt mondja: "a baden-badeni termálvíz jótékony hatásával érzékeny szemű és kontaktlencsét viselő hölgyeknek sem kell már lemondaniuk a csodálatos pillákról. Nincs kellemetlen érzés, gyulladt szemek, allergia, csak csodálatosan ragyogó tekintet!" 

Nekem nem érzékeny a szemem, kontaktlencsére sincs szükségem, szóval ilyen tekintetben nem tudok nyilatkozni. A csomagolás egyszerű, letisztult, logóval, terméknévvel megjelölve, semmi extra. A kefe hagyományos sörtés megoldású, kicsit hasonlít a Clinique High Impact szempillaspirál keféjéhez.







Ezzel a termékkel az a bajom igazából, hogy semmit nem csinál a szempilláimmal, csak egy réteg festéket tesz rá, de semmi több. Semmi hosszabbítás, dúsítás, bár nem is ezt ígéri, na de akkor is. Mire való egy szempillaspirál, ha nem arra, hogy igéző tekintetet, és hosszú, dús pillákat varázsoljon? Ezek nélkül a tulajdonságok nélkül számomra értékelhetetlen ez a termék. Tapintásra pedig valahogy kemény lesz tőle a szempillám, nem olyan finom puha, mint azt az ember elvárná. Pozitívumot mondhatnék, hogy talán annyira nem maszatolódott el 6 óra után a szememen, mint például az Essence I Love Extreme spirálja, de annak még ezt is meg tudom bocsátani, mert legalább extra hosszú szempillákat varázsol rám.



Előtte


Utána

6 órával később


Lényegében ennyit tudok mondani, kíváncsi lennék, hogy az érzékenyebb szemű/kontaktlencsét viselő hölgyeknek mennyire lenne hatásos... bár én mondjuk őket sem fosztanám meg a hosszú és dús szempilláktól.