FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2012. július 3., kedd

Catrice Coolibri Nectar Gloss - Gorgeous Blossom



Volume 2. Mondhatnám ezt is, hiszen a Coolibri zsákmányom szétcincálásának második szereplője ez a szájfény lesz. Én meg is lepődtem magamon, hogy egyáltalán bekerült a kosárba ez a darab, mivel nem vagyok egy nagy szájfényes, utóbbi időben mégis felkeltették az érdeklődésem. Lehet nagy változások mennek végbe bennem, ki tudja :D


A Nectar Gloss megnevezés hangzásra nagyon megnyerő, tudásra viszont nincs benne nagy újdonság. Ezek a szájfények félig átlátszóak, magas fényűek és visszafogott színt ígérnek. Tetszik a csomagolás is, igazán kézre esik, elegáns, kicsike, így minden neszesszerben elfér. Az applikátor ecset jellegű, nem igazán tartom jól használhatónak, mivel eléggé időigényes ezzel a szájfény felvitele, többször kell belemártanom a  tubusba. Ez a kialakítás egy teljesen fedő folyékony rúzsnál megfelelő lenne, hiszen a kicsi ecset a precíz eloszlatásra tökéletes, de ilyen esetben, ahol erre egyértelműen nincs szükség, egy szélesebb, klasszikusabb formájú applikátor jobban illene.



A szájfény számomra ennél ideálisabb nem is lehetne. Nem ragad, könnyű érzetet kelt, egész sokáig megmarad, és kicsit mintha hidratálná is az ajkam. A Gorgeous Blossom árnyalat egy halvány, visszafogott (csillogás mentes) rózsaszínes színt kölcsönöz az ajkaknak, minden alkalomra ideális viselet. Illata nagyon emlékeztet a régi idők szájfényeire, vaníliás-gyümölcsös egyébként, igazán kellemes, anélkül, hogy tolakodó lenne.

A "nektár szájfények" 4 féle színben kaphatóak, én a kékkel szemeztem még nagyon, ami viszont felkenve egy sima, átlátszó szájfény, a kék szín nem igazán vehető ki belőle, így ez nagy kihívást nem jelentett volna számomra. Azt kell mondanom, hogy ezzel a változattal viszont nagyon elégedett vagyok, tökéletes társ minden alkalomra, a nyár egyik kedvenc terméke lett számomra. :)