FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2012. július 5., csütörtök

Essence Nail Colour3 - 06 Ticket To The Show



Mikor kijött ez a kollekció nem igazán keltette fel az érdeklődésem, úgy gondoltam, hogy semmi újat nem tud nekem mutatni. Az elmúlt időszakban, viszont beférkőzött a fejembe az Essence Vampire's Love kollekció egyik körömlakkja, amivel úton-útfélen mindig összefutok a drogériák akciós polcain, de sosem volt bennem annyi, hogy megvegyem, nem is tudom miért. Mikor megláttam ezt a lakkot, valamilyen oknál fogva mégis a kosaramban landolt. Igen, tök hülyeség, minek veszem meg ezt, ha azt sokkal olcsóbban is megvehettem volna, de nem tudok értelmes magyarázatot adni erre, ilyen a női agy. :) Szóval lényeg a lényeg, ez a termék valószínűleg úgy került hozzám, hogy nagyon emlékeztetett arra a bizonyos lakkra...

Az  Essence Nail Colour3 körömlakkok érdekessége, hogy egy terméken belül két különböző lakkot kapunk, amik kombinálása után egy harmadik variánst is kialakíthatunk belőlük. Szóval 1 áráért 3 lakk, szuper mi? A Ticket To The Show árnyalat a legsötétebb az 5 változat közül. Egyik vége, (ami szintén Ticket To The Show-nak van elnevezve) egy éjfekete szín, amiben apró színes csillámok vannak. Ezek messziről nem igen látszódnak, közelről viszont annál inkább. Bár nem vagyok az ilyen minimálisan felturbózott fekete lakkok fanja (lásd a Catrice - I Wear My Sunglasses At Night tesztjét, bár meg kell jegyeznem, ez 100% jobb annál), ez mégis tetszik. Nem ígér többet, mint ami, szép fekete, benne a még szebb csillámokkal. 



A másik része, ami a Front Row or Backstage? nevet viseli lényegében a fedőlakk része a terméknek, és  meg kell jegyeznem, hogy annyira találó ez a fantázianév, hogy nem igaz: háttérbe szorítjuk őt, mint egy egyszerű alaplakk, vagy felvisszük a "színpadra", hogy a másik lakkal együtt kiteljesedjen? Bármelyiket választjuk, nem fogunk csalódni. Önmagában ez egy óarany csillámokkal ékesített lakk, amiben én azért látok egy enyhe lilás színt is, igazán különleges. A feketére kenve viszont még különlegesebbé válik, és szinte egy az egyben az áhított Vampire's Love körömlakk testvérévé válik. :) Szóval akinek nagyon tetszik az a változat, de sehol sem találja, a Ticket To The Show kettős végű körömlakk a tökéletes megoldás a problémára.


Majdnem elfelejtettem a legfontosabbakat, mégpedig a tartósságot és a fedést. Nagyon meglepődtem, hogy a fekete alaplakk egy húzásra teljes fedést ad a körmöknek, a képen is csak egy réteg van fenn, nem éreztem szükségét a másodiknak. A fedőlakkhoz már egy réteg nem elég a teljes fedéshez, de a második már teljes mértékben kiküszöböli ezt a "hibát", ha esetleg önmagában is használni szeretnénk. Tartósságával is maximálisan meg vagyok elégedve, kb. a 3.-4. napnál kezdett a végeinél egy kicsit kopni. Ez nálam bőven elég és belefér.

A Nail Colour3 skála többi változatát még nem próbáltam, de ezek után valóban érdekel, hogy ugyanolyan jók-e, mint a Ticket to the Show.