FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2012. október 16., kedd

Kreatív Kedd - Átváltozás



Nagyon izgalmas a téma és sok lehetőséget rejt magában. Ezen a héten a Kreatív Kedd keretein belül átváltozunk teljes mértékben. Az alapkoncepció az, hogy olyanná váljunk külsőleg, amilyenek egyébként nem lennénk, például rockerből preppy vagy latinos vonásokkal megáldott lány vagy esetleg férfi, tehát bármi, amilyenek mi nem vagyunk. 

Én kicsit azért elkanyarodtam ettől a vonaltól, pedig először úgy gondoltam punk leszek, de aztán inkább a celeb átváltozásnál döntöttem. Imádom Promise Phan átváltozós videóit, és ha átváltozásról van szó akkor ő a csúcsok csúcsa. Egyszerűen nem is az a fantaszikus benne, hogy jól tud sminkelni, mert az egy dolog, de olyan rugalmas az arcszerkezete, annyira könnyen formálható, hogy ezáltal mindenkivé át tud változni. Adj neki 1 szemceruzát, rúzst, meg barna szemhéjpúdert és egyből Angelina Jolie vagy Scarlett Johannson lesz belőle. Sajnos nem mindenkinek vannak ilyen jó genetikai adottságai, az én arcom sem ilyen különleges, hogy bárkivé át tudjam magam varázsolni, ennek ellenére belevágtam a dologba.



Eredetileg Britney Spears-ként kezdtem, de mikor megrajzoltam a szemöldököm, egyből valaki más nézett vissza rám a tükörből: Demi Lovato. Így gyorsan kerestem pár képet róla és megkezdődött a teljes Demi Lovato-vá változásom. Gondolom őt nem kell sokaknak bemutatni: Disney filmekben szerepelt sokat, járt a Jonas tesók egyikével, aztán bulimiával meg depresszióval kezelték, Skyscraper c. száma a bántalmazott tinédzserek himnusza lett és most az amerikai X-Factor-ban Britney Spears mellett (micsoda véletlen, ugye? ;)) zsűritagként funkcionál. Szerintem első ránézésre egy aranyos, szerethető lány, nekem egész szimpatikus, és most nagyon jól stylingolják az X-Factor kapcsán.


Sminkjében igazából mindig a szemek a hangsúlyosak, na meg persze sosem feledkeznek el nála a kontúrozásról sem. Az én átváltozásomnál főleg a kontúrozás tartott sok ideig, de ez adja meg az egész lényegét. Kicsit bevetettem a Kim Kardashian féle kontúrozási és highlight technikát, ezzel adva meg az arcomnak az igazi "Demis" élét. A szemem körülbelül 2 perc alatt készült el: arany fényű rózsaszín került a mozgó szemhéjra, aztán egészen sötét taupe, csillámos burgundi és sötétbarna árnyalattal emeltem ki a szemhéjráncot, majd szépen elsatíroztam. 



Ezután jött az intenzív szemhéjtus, amit nem csak a szemhéjamnál, de az alsó szempillatőbe is húztam, de csak a közepéig. Fekete szemhéjpúderrel elsatíroztam, majd jöhetett rá a drámai műszempilla, ami az egészet megkoronázza. Az egész sminkből a szemöldököm tetszik a legjobban, úgy érzem az igazi Nituhoz is nagyon jól passzolna, elgondolkodtam rajta, hogy ilyesmire kéne alakítanom a szemöldököm, de félek, hogy ha nincs kifestve, nagyon hülyén nézne ki csupaszon :/




Szóval íme az én átváltozásom :) Nem tudom, hogy mennyire hasonlít, de nyomokban azért lehet hasonlóságot találni! Ráadásként összeraktam nektek egy képsorozatot, hogy lássátok a különbséget a smink nélküli énem és a kisminkelt énem között :D

Jobbról balra: smink nélkül/ szempillaspirállal + rúzzsal/ full makeover

Arc:

  • Bourjois Healthy Mix alapozó - 52 Vanille
  • Manhattan Powder Mat alapozó - 82 Beige (Kontúrozáshoz)
  • NYX Jumbo EP - Milk (highlight)
  • Essence Sun Club bronzosító 
  • MAC MSFN - Light
  • MAC pirosító - Coygirl
  • Essence Shimmer Powder Highlighter
Szem:
  • NYX Jumbo EP - Milk
  • Sleek Oh So Special paletta - Gateau, Boxed, The Mail, Boxed, Wrapped Up, Noir
  • MAC szemhéjpúder - Trax (szemhéjráncban)
  • Catrice Liquid Liner Waterproof
Ajkak:
  • Catrice Precision Lip Liner - 030 Lost in the Rose Wood
  • MAC - Kinda Sexy
  • MAC Viva Glam Nicki ajakrúzs

A Többiek munkái pedig:

Évi
Mara
Kriszti