FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2012. október 11., csütörtök

YSL Vernis á Lévres - 16 Pourpre Preview



Az Yves Saint Laurent sminktermékek mindig is a kívánságlistám élén álltam, nagyon kíváncsi voltam, hogy valóban olyan jók-e, mint amilyennek mondják. Az első YSL rúzsomról már láthattatok tesztet (katt ide a posztért), most a márka egyik újdonságát mutatom be nektek, a Vernis á Lévres ajaklakkok egyik, név szerint a 16-os árnyalatú Pourpre Previewt.

Ez egy középlila árnyalat, ami a rózsaszín és a lila között van, nem tipikusan lila, de nem tipikusan rózsaszín sem. A csomagolás letisztult, modern, de ízléses. Az arany kupak, a logó, a fényes, fekete tubus teszi valóban high-end termékké. Külön tetszik, hogy a tubuson található egy kis "kukucskáló", amin keresztül jól láthatjuk az ajaklakk színét. Itt ki is szeretnék térni arra, hogy miért is az az elnevezése, hogy ajaklakk.



Az ajaklakkok különlegessége, hogy ötvözik a rúzsok pigmentáltságát, a szájfények vizes csillogásával, így a kettő kombinációja tartós, csillogó és intenzív színek elegyét képezi. Az YSL ajaklakkja egyébként mindezt remekül tudja. Felkenve először nagyon könnyű, szinte folyós, aztán egy pár pillanat múlva már enyhén ragadós, szinte gumiszerű lesz az ajkakon, de ez nem zavaró egyáltalán. Remekül beszínezi az ajkakat és órákon át mozdulatlan marad, komolyan nem tudok rá rosszat mondani. 




Az applikátora szív alakú, így még könnyebbé teszi a felvitelt és a precíz eloszlatást. Az egyetlen ami nem tetszik benne az az illata. Nem kellemetlen, de nem is olyan finom, hogy órákig képes lennék szagolgatni, viszont ez már az összes jó tulajdonsága mellett már mellékes. 




A kollekció nálunk eredetileg 6 árnyalattal indult, most ősszel pedig kibővült még 10-zel, köztük ez az árnyalat is kapható a kiemelt parfümériákban. A színek egyébként gyönyörűek, én még egy intenzív kékes vörös (9 - Rouge Laque) és egy élénk pink (17 - Encre Rose) változatával szemezek, még meglátjuk hogy egymáséi leszünk-e vagy sem :)




Aki előnyben részesíti a szájfényeket, de szeretne egy kis színt is csempészni az ajkaira a rúzsokra jellemző maszatosság és macera nélkül, annak bátran tudom ajánlani ezt a terméket. Ára 9500 Ft, de a holnaptól kezdődő Glamour Napok alkalmából akár 20%-kal is hozzájuthattok :)