FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2012. december 31., hétfő

Bye 2012, Hello 2013!



Itt vagyok én, az egyszerű, hétköznapi valómmal. Csak egy kis szempillaspirál, pirosító, ajakszínező és a kedvenc felsőm van rajtam, nem igazán viszem a mai napot illetve estét túlzásba. Nem fogom nagy buliban tölteni a szilvesztert, csak kettesben leszünk a barátommal, pont mint tavaly. Még élénken él bennem a z előző szilveszter, mintha tegnap lett volna. Emlékszem, hogy nagyon szépen kifestettem magam, csinibe öltöztem, mindezt befotóztam (körömmel együtt) és kiposztoltam a blogra. Emlékszem, akkor még egy kis porszemnek éreztem magam a blogvilág rengetegében. Az első szilveszteri posztom volt, és fogalmam sem volt, hogy 2012-ben mi várhat rám és a szerelemgyerekemre. Meg kell hogy mondjam, csak csupa jó. Úgy érzem, 2012 a pozitív élmények kezdete volt, remélem 2013 is hasonló jókat fog tartogatni számomra. :)

Részt vettem két PR eseményen, megnyertem egy sminkversenyt, meginterjúvolt Magyarország egyik legnagyobb online magazinja, végre ott dolgozhattam és olyan környezetben, ahova mindig is vágytam, a Kreatív Kedd csapatának tagja lettem, továbbá a StreetFashionBudapest egyik beauty bloggerének választottak, és még sok-sok nagyon jó dolog történt velem. Minden apró siker hatalmas örömöt jelentett számomra, és tudtam, hogy igen, tartok valahová. Szerintem ezt a sok szépet mind a PinkCandyPop-nak köszönhetem és annak, hogy nem adtam fel, nem térítettek el, nem ijesztettek meg és a kisebb szünetek ellenére is rendületlenül, és komoly változtatások nélkül folytattam a blogot. Ígérem, hogy folytatni fogom 2013-ban is.

Nem szeretnék semmilyen nagyobb összefoglalót írni, pláne nem elkiabálni a terveimet a jövőre nézve. Majd lesz, ahogy lesz és alakul, ahogy alakul. Viszont arra számíthattok, hogy sok szép és izgalmas sminket fogok még a jövőben készíteni a magam és a ti örömötökre is. Én ezt imádom, ez éltet, és emellett ha esik, ha fúj keményen kitartok. "Nem adom fel." Ez lesz a mottóm 2013-ra.

Sikerekben gazdag boldog újévet kívánok Nektek, váljon valóra az összes álmotok, és csupa jó dolgok történjenek veletek is 2013-ban :)