FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2012. december 9., vasárnap

Visszatértem! (+játék nyertesének sorsolása)

Sziasztok!

Jó 1 hónapnyi kihagyás után végre itt vagyok! Hihetetlen, hogy mennyi ideje nem írtam, de végre elmondhatom, hogy a feladataim nehezén túl vagyok. Leadtam a szakdolgozatomat, most már csak az értékelés és az államvizsga hiányzik, hogy teljes legyen a boldogságom.


Akik részt vettek a kis kérdezősködős bejegyzéseimnél, akiket meginterjúvoltam és akik kitöltötték a kérdőívem, azoknak nagyon köszönöm a közreműködést. Igazán hálás vagyok nektek, sokat segítettetek! Ráadásul kisorsoltam a nyertesét is ennek a "kérdezek-feleltek" játéknak és az nem más lett, mint:

DYNA


Gratulálok! Légyszíves vegyük fel a kapcsolatot és beszéljük meg, hogyan tudnád a nyereményed átvenni. A bartosnita@gmail.com címre írhatsz!


Tehát visszatérve az elejére. Szakdoga leadva, és én meg totálisan boldog vagyok, hogy végre ezen is túl vagyok, sokat szenvedtem vele. Nagyon várom már ennek az egész államvizsga mizériának a végét is, ki szeretnék lépni már az Életbe, dolgozni, a saját utam járni, de még nagyon homályos előttem is, hogy milyen lehetőségeim lesznek a jövőben. Egy biztos: a blog él, és megy tovább. Szeretnék majd a következő évben technikai változásokat a saját házam táján, itt gondolok a saját honlapra, vágyam hogy kicsit önállósodjon ez a blog, és felnőjön. Régóta foglalkoztat ez, szóval amint pénzem és időm engedi, belevágok jövőre.

Továbbá van egy jó hírem: Kb. 2 hónappal ezelőtt tagja lettem a Street Fashion Budapest csapatának, és Galambos Esztivel  október vége óta ketten visszük a SFB vadonatúj beauty vonalát! Nagyon örülök, hogy én is részese lehetek ennek a megújulásnak, hatalmas lehetőség ez! Sajnos a szakdoga miatt most ez a projekt is háttérbe húzódott, de a hét eleje óta újra elkezdtem a posztolást ott is. Amellett hogy ez egy nagyon klassz lehetőség, felelősséget is jelent, hiszen a SFB jóval nagyobb olvasótáborral rendelkezik, nagyobb odafigyelést és átláthatóbb, könnyebben emészthető, de szigorúan magas minőséget képviselő tartalmakat követel meg. Így az SFB oldalán eltérőbb jellegű posztokat láthattok majd tőlem, mint amit  megszokhattatok a PinkCandyPop keretén belül. Másabb lesz, de jó is lesz, higgyétek el. Igyekszem természetesen magamat adni a posztok keretein belül, saját véleményem elmondani, a saját stílusomban, ez nem fog változni. :) Sminkekkel is találkozhattok majd itt, amik főleg a hordhatóbb, hétköznapibb vonalat fogják képviselni, főleg step-by-step formában, viszont az extrémebb, különlegesebb darabokat itt mutatom be a saját blogomon. Nagyon izgalmasnak ígérkezik ez, érdemes lesz követni a SFB oldalát, ahol mostantól a divat mellett, a szépség is teret kap.

Végül pedig a tegnapi sminkem szeretném bemutatni. Nagyon kis egyszerű, de szép smink, ami különlegesebb alkalmakon nagyon jól megállja a helyét. Tegnap szalagavatón voltam, és ezt viseltem. Régebben hajlamos voltam túlzásba esni, ha alkalmi sminket kellett készítenem, mindig igyekeztem a színekkel játszani, amiből a végén totális káosz lett. Aztán rájöttem, hogy a kevesebb több. Egy alkalmi sminket sem kell túlzásba vinni, csak valami extrával feldobni. Az én esetemben ezt a rúzs és a műszempilla jelentette. Az ajkamra 3 féle terméket használtam, így kaptam meg ezt a nagyon intenzív, lila árnyalatot.




Örülök, hogy újra visszatérhettem a régi megszokott körforgásba, jó végre olyannal foglalkozni, amit szeretek, és végre a sminkjeimen keresztül is kommunikálhatok Veletek :)

Arc:

  • Skin79 Triple Function BB krém
  • Artdeco fixáló púder
  • Manhattan krémes pirosító - 39D Apricot
Szem:
  • Artdeco Pure Minerals szemhéjbázis
  • MUG szemhéjpúder - Unexpected (külső V)/ Vanilla Bean (alap)
  • Sleek Oh So Special  paletta - Gateau (szem egészére)
  • UD Naked paletta - Naked, Buck
  • Catrice Waterproof Liquid Liner szemhéjtus
Ajkak:
  • Barry M Lip Paint - 52
  • MAC - Outrageously Fun (2012 karácsonyi kollekció)
  • YSL Vernis á Lévres - Pourpre Preview