FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2012. december 24., hétfő

Zöld rúzsban Karácsonykor?! - Lime Crime Serpentina ajakrúzs




Nem szeretem a szokványos, kiszámítható dolgokat, pláne ha sminkelésről van szó, így idén száműzni fogom a vörös rúzs és natúr szem kombót az ünnepi vacsorán. Ugyanis most nálam a legnagyobb It a legújabb smaragdzöld rúzsom! El nem tudom mondani, hogy milyen gyönyörű ez a szín, és a festett vörösségemhez is nagyon jól passzol ez az árnyalat. Természetesen honnan máshonnan, mint a Lime Crime oldaláról rendeltem még anno 2 hónapja, de az első amit küldtek nyomtalanul eltűnt a postán. Szerencsére a második pár hete nagy nehezen megérkezett, és azóta csodálom ezt a gyönyörűséget.


Ismertek, élek-halok a színekért, és a Lime Crime-ért természetesen. Már a 2 évvel ezelőtti tavaszi rúzs kollekciójuk is nagyon csábított (Ó az a sárga és mentazöld!), de sosem jutottam el odáig, hogy meg is vásároljam őket. Majd talán tavasszal. Viszont most a legújabb Alchemy kollekcióban felbukkanó, Serpentina elnevezésű rúzs azonnal magával ragadott, annyira különleges, sosem látott árnyalat. Használata egy kis trükközést igényel, mivel önmagában nem lehet elég egyenletesen eloszlatni az ajkakon, és kicsit csúszkál is, nem fed olyan tökéletesen. Ezért először fekete szemceruzával kontúroztam a számat, majd erre a fekete alapra vittem fel a rúzst. Így valami gyönyörű, zölden fénylő, smaragd árnyalatot kaptam, világos bőrűeknek csodálatosan mutat.

Egy a probléma vele: limitált kiadású, és szezonális termék, szóval legközelebb csak 2012 októberétől lesz újból kapható a http://limecrimemakeup.com -on. Viszont aki ügyes, az eBayen is rátalálhat erre a darabra ;) 

Például itt: http://www.ebay.com/itm/Lime-Crime-Lipstick-Choose-Color-/180758948064?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item6fc4f476b5


És itt ragadnám meg az alkalmat, hogy elmondjam nektek:

BOLDOG KARÁCSONYT ÉS SIKEREKBEN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!



Fekete alap nélkül

Fekete alappal