FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2013. január 26., szombat

Glistening Holo



A China Glaze karácsonyi kollekciója összességében nem volt igazán meggyőző, egyetlen egy lakkot kivéve. Ez a Glistening Snow, ami apró glittereket és holografikus csillámokat tartalmaz és a végeredmény ez a gyönyörű, ezüstös sziporkázás, pont mint a frissen leesett hó napsütésben. Már alig vártam, hogy kipróbáljam ezt a lakkot és már el is képzeltem, hogy mivel fogom párosítani: az Essence Hello Holo-val.

Mivel nem bíztam a 100%-os fedésben, ezért alapszínként a Color Club Fashion Addict lakkját használtam, erre jött kb. 2-3 réteg Glistening Snow és szintén 2 réteg Hello Holo, végül a fedőlakk. A végeredmény: szemkápráztató! Szó szerint! A fényben egyszerűen gyönyörűen tündökölt a körmöm, alig bírtam levenni róla a szemem. Biztos, hogy meg fogom még csinálni ezt a kombinációt, mert nagyon tetszik. 

A Glistening Snow önmagában ezüstös színű, de a lilás holografikus alap egy enyhe lila színezetet adott neki, az egész csillogását pedig teljesen felturbózta a Hello Holo. Akinek megvan mindkét lakk, feltétlenül próbálja ki, mert nem fog csalódni, ha egy kis csillogásra vágyik!