FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2013. február 3., vasárnap

LAKKTESZT: Color Club - Secret Agent




Régebben egyértelműen a kedvenc színem a lila volt. Olyannyira, hogy a ruhatáram igen tetemes részét képezték a lila és ahhoz hasonló árnyalatai. Ez a lelkesedésem mára már alábbhagyott, de még mindig nagyon közel érzem magamhoz ezt a színt. Mikor megláttam a Color Club - Secret Agent lakkját, elállt a szavam. Nagyon régóta kerestem már egy igazi "blurple" lakkot (ez a lila és a kék keveredését jelenti), és más bloggereknél bemutatott swatchok alapján, ez a darab teljes mértékben meggyőzött. A színe, amint már említettem, se nem kék, se nem lila, inkább a kettő között, de jobban húz a lila felé. Enyhe gyöngyházas fénye van, ami mellett nagyon apró csillámokat is észre lehet venni. A Secret Agent lakk a Color Club "Alter Ego" kollekciójának része.



Nagyon tetszik a lakk állaga, pont olyan ahogy szeretem: kicsit folyós, de nem csíkoz egyáltalán, és egy húzással szinte tökéletes fedést lehet elérni vele. Én mondjuk ragaszkodom a két réteghez, mert azzal aztán igazán előjön a lakk gyönyörű színe. Meg kell hogy mondjam, picit csalódtam azért, mert más swatchok alapján ez egy sokkal világosabbnak, sokkal inkább kékes-lilásnak tűnt, mint élőben. Nálam sötétlilának tűnt, mint kéknek, de teltek a napok, észrevettem hogy ahogy változnak a fényviszonyok, úgy változik ennek a körömlakknak a színe is. A képeken is látszik, hogy mennyire változó az árnyalata.






És persze a legjobb, hogy itthon mindössze 990 Ft-ért kapható az Aphrodité97 Kft. webáruházában illetve üzleteiben. Nagyon tudom mindenkinek ajánlani, aki szereti a kéket is és a lilát is, mert ebben a lakkban mindkettőre rátalálhat, és nem mellesleg közel 1000 Ft-ért kiváló minőségű terméket is kaphat.



És egy kis kitérő:


Áginál szuper kis játék megy, akit érdekel, az játsszon! A képre kattintva juthattok el Ági oldalára :)