FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2013. február 21., csütörtök

Miss Sporty Metal Flip körömlakk - 030 Aurora Borealis



Mostanában hatalmas körömlakk lázban égek, így a leggyakrabban a körmös blogokat/posztokat nézegetem és szeretem a legjobban. Mikor megjöttek az első képek a Miss Sporty új Metal Flip elnevezésű lakkjairól, nem hagyhattam ki, hogy ne szerezzek be legalább egyet ebből a kollekcióból. Így egy alkalommal, mikor a WestEndben jártam, beugrottam a Rossmannba, ahol természetesen csak a lefosztott polcokra bukkantam. Ekkor átmentem a pár lépéssel odébb lévő DM-be, és láss csodát, mint a három árnyalatból volt a displayen. Automatikusan elvettem a számomra legérdekesebb színt, az Aurora Borealis-t, ami egy gyönyörű szürkés-kékes duokróm lakk. A másik kettő annyira nem vonzott, de nem mondom, hogy nem látnám őket szívesen a gyűjteményemben. 


Tehát amint már említettem, az Aurora Borealis, vagyis a 030-as árnyalat szürkés-kékes duokrómként pompázik a körmökön, viszont különböző fényviszonyok között vagy a zöld, vagy a lila árnyalatát veszi fel. Nagyon tetszik ez a változatossága, igazán különleges. Nekem a felvitellel se volt problémám, nem buborékosodott be, szépen el lehetett oszlatni és egész hamar meg is száradt, amire azért nem számítottam. Viszont még 3 rétegben sem fed tökéletesen, a körömvégek még így is átlátszódtak :( A tartóssága is hasonló csalódás számomra, mert pár nap után, még fedőlakkal is igen megkopott és elvesztette az intenzív színét. 



Ennek a kicsike, 7ml-es lakknak az ára kb. 600 Ft, ami azért valljuk be, nem a legolcsóbb, de alkalmanként kifoghatunk akciókat is, ahol már 300 Ft-ért is hozzájuthatunk. A Metal Flip lakkok limitáltak, szóval érdemes minél előbb beszereznetek belőle, ha felkeltette az érdeklődéseteket.