FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2013. március 27., szerda

LAKKTESZT - S-he 181



Ez a lakk is a múltkor kapott Dm csomag részét képezi, és ahogy ígértem, erről egy külön posztot csináltam. Mikor megláttam, hogy ezt a narancs lakkot kaptam, nagyon megörültem, mert nincsen ilyesmim még. (Hihetetlen, igaz?) Nos a fantázianév nélküli, varázslatos 181-es számot viselő darab egy igazi élénk narancssárga árnyalat, napbarnított bőrön kifejezetten jól mutat, ugyanakkor nem izzik olyan neonosan, hogy kiverje már messziről az ember szemét. 

Az üvege hál istennek teljesen kézre áll, a szögletes csomagolás ellenére jól záródik a kupakja. Vékony ecsetével teljesen jól lehet vele dolgozni a körmökön, maga a lakk pedig egyenletesen fed, már a második réteg tökéletesen eltakarja a köröm vonalát. Kicsit sűrűbb, mint amit szeretek általában, de nem volt gondom a használatával. Tartóssága engem kifejezetten meggyőzött, még a 4. napot is túlélte lepattogzás nélkül. Persze ez szerintem mindenkinél változó lehet, az én körmeim speciel jól bírják a lakkokat. 

Szóval mindent összevetve ez egy igazán nagyszerű termék, csak ajánlani tudom mindenkinek. Én teljesen meg vagyok vele elégedve.