FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2013. március 15., péntek

S-he 2013 Tavaszi Kollekció + Smink - Cherry Blossom



A Drogerie Markt-tól lehetőséget kapott pár blogger, hogy kipróbáljon pár termékújdonságot, méghozzá a cég saját márkás kozmetikai márkájától, a S-he legújabb kollekciójából, a Cherry Blossom-ból. Már Facebookon írtam is, hogy milyen tavaszi újdonságok kaphatóak a S-he háza táján márciustól, és én személy szerint nagyon örültem neki, hogy lehetőséget kaptam többek között én is, hogy próbára tegyek pár terméket, mert a képek alapján ezek nagyon ígéretesnek tűntek. Az én csomagom a Cherry Blossom kollekcióból a kék-sárga-rózsaszín quad, a narancs szájfény és a narancs körömlakk lett, amiknek egytől egyig örülök, főleg a narancs lakknak, mert régóta szerettem volna hasonlót. Szóval nem is haboztam sokáig, úgy döntöttem, nem fogok várni a teszteléssel, még ma megalkottam egy sminket az itt látható termékek segítségével, így rögtön el is tudom mondani az első tapasztalataimat. (A körömlakkot egy másik posztban szeretném bemutatni)


A szemhéjpúder quad első látásra nagyon megnyerő külsejű, nekem tetszik a csomagolás, tetszik, hogy ilyen picike, viszont mivel a színek nincsenek teljes mértékben elválasztva egymástól, így azok könnyen összemosódhatnak a tokjukban, ha nem vagyunk óvatosak. Mondjuk a sárga és a sötétkék szín  keveredése esetén ez nem nyújt egy túl esztétikus látványt. Sajnos csalódnom kellett ebben a quadban, pedig régóta szemezgettem a s-he szemhéjpúdereivel. Nem tudom jól megmagyarázni, hogy pontosan milyen textúrával rendelkeznek, az angolban ezt "chalky"-nak mondják, tehát kb. olyanok, mint a kréta. Nem mondom, hogy veszettül porzanak, mert ez nem igaz, de nincs meg az a finom puhaságuk és intenzitásuk felkenve. 

Nagyon kellett ügyeskednem velük, mert nem igazán pigmentáltak, így fel kellett építenem a színeket rendesen. Viszont mikor a satírozásra került a sor, észrevettem, hogy a két összesatírozandó szín kezd fakulni... Ami nagyon nem jó. Nagy reményeim voltak a sötétkékkel szemben, de egyszerűen hiába akartam a kék széleit finomítani, foltos lett az egész :( Szóval úgy nézzétek ezt a szemsminket, hogy megszenvedtem vele rendesen! A négy szín közül a türkiz teljesít a legeslegjobban, igazán könnyen eloszlatható és nem jelentkeznek nála a fentebb említett problémák. A quad színei közül az egyedüli matt a sárga, a többiben  nagyon apró csillámok vannak, ami önmagában szuper, de a sminkben ez egyáltalán nem látszódik.



A szájfény viszont szerintem szuper, és legfőképpen azért mert nagyon pigmentált. Fel lehet építeni vele egy egészen sötét, intenzív narancs árnyalatot, viszont ha vékonyan oszlatjuk el, akkor csak egy enyhe narancsos szinezetet ad az ajkaknak, így lehet vele bátran játszani. Az alábbi képen gazdagon tettem fel belőle, míg a sminknél csak épphogy két húzással vittem fel az ajkaimra. Finom édes, cukorkás illata van, nem ragad egyáltalán, nem folyik szét őrülten és egész jól tartja magát egy szájfényhez képest. Ez 10/10-es szerintem :)




És íme a smink, ami mindezekkel készült:




Sárga a belső szemzugban, türkiz a szemhéj mozgó részén, sötétkék a külső V-ben
és az alsó szempillatő külső végében, rózsaszín a szempillatő belső végében.

A Cherry Blossom kollekció színei, a tavasz trendszíneit foglalja magában, amik nagyon hivalkodóak és élénkek, de egyáltalán nem hordhatatlanok. Ugyanakkor ez a quad elég nagy csalódás, pedig nagyon örültem volna, ha jobban teljesítene. Mindegyik itt bemutatott sminkterméket megtaláljátok a Dm üzletekben. 

Köszönöm a Dm csapatának, hogy kipróbálhattam ezeket az újdonságokat és megmutathattam Nektek, olvasóknak! :)