FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2013. április 11., csütörtök

2 éves a PinkCandyPop!




Hihetetlen, hogy mennyire repül az idő... Hiszen csak tegnap volt 1 éves a blog, most meg már a második születésnapot ünneplem. És rettentően boldog vagyok, mert ez a blog a mindenem, ez jelképezi az elszántságom, a kitartásom és a szenvedélyem. Ez az egyetlen hobbi az életemben, ami mellett rendületlenül kitartok és aminek rengeteg szépet és jót köszönhetek. Minden egyes poszt közzététele egy ünnep számomra, imádom, hogy így adhatok valamit a Világnak és ezzel is nyomot hagyhatok az apró 36-os lábammal a Földön.

Hihetetlen mekkorát nőtt a blog az elmúlt 2 évben. Az elején már a 100 is fenomenálisnak tűnt, most pedig már közeledünk a 700. követőhöz, a Facebook oldalon pedig a 800. rajongót várom. Számomra ez eszméletlen és rengeteg, pedig a blogvilágban ennyi nem számít soknak. Még mindig pici porszem ő a többihez képest, egy kicsi, megbúvó blogocska, amit csak egy "szűkebb" réteg ismer, de számomra ez az egész világ. :) 

Köszönöm mindenkinek a rengeteg támogatást és a sok-sok kedves kommentet, amik minden egyes alkalommal megmelengetik a szívemet, és ígérem a továbbiakban is ugyanígy vagy még szebb és jobb formában fogom folytatni. :)