FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2013. április 20., szombat

Enchanted Polish - Magical Mystery Tour



Kérnék szépen mindenkit, hogy egy perc néma csenddel emlékezzünk meg az összes eddigi lakkra, amelyek valamelyest tetszettek nekünk, vagy úgy hittük, hogy a legszebb, legcsodásabb, legjobb lakkok a világon. Sajnálattal kell közölnöm veletek, hogy mind tévedtetek. Ugyanis ha már láttatok igazán szép lakkot, akkor az Enchanted Polish Magical Mystery Tour lakkja úgy csilliárdszor lélegzetelállítóbb az összes eddig látottnál. És ez nem túlzás, mivel ez az egyetlen poszt a blog történetében, amiben egy termékről 20(!!) képet töltöttem fel és mutatok meg. Viszont ha tovább olvastok, meg fogjátok érteni, hogy miért...







Már számtalan fórumon láthattátok, hogy odavagyok az Enchanted Polish lakkokért, köztük a toplistámon első helyet elfoglaló Magical Mystery Tour lakkért. Egy tipikusan olyan termék, amiről tudtam, hogy sose lesz az enyém, hiszen szinte pillanatok alatt elkapkodják. Aztán egy nap nézegettem a Facebookot és megláttam, hogy az egyik webshopban készlet frissítés lesz aznap, magyar idő szerint du. 6 órakor, és köztük EZ A LAKK IS megvásárolható lesz. Na akkor jött el nálam a "se lát-se hall" pont, amikor minden kétséget, ellentmondást kizársz és döntesz, így nem haboztam, beizzítottam az öcsémet (mivel akkor pont nem voltam otthon és addigra nem is értem volna haza), hogy rendezze le nekem ezt a rendelést, ami végül sikeresen megtörtént. Tegnap pedig már ott is csücsült a postaládában, és mikor kinyitottam a csomagot, komolyan a szívemhez kaptam, annyira gyönyörű.

1 réteg
2 réteg
3 réteg

A Magical Mystery Tour egy gyönyörű duokróm lakk, ami a kék-türkiz-zöld-sárga színekben játszik, attól függ, hogy milyenek a fényviszonyok, ráadásul meg van az egész spékelve egy kevéske holografikus csillámmal. Barátom azt mondta rá, hogy olyan, mint az unikornis pisi :DD Hát én simán el tudom képzelni, mert ez a lakk nem e világi, komolyan mondom :D 16,5 ml van az üvegében, ami rendkívül igényesen néz ki. A régi csomagoláson papír matrica volt, ez nem igazán tetszett akkor, de az új csomagolás sokkal jobban bejön, elegánsabb. A lakk, konzisztenciájából adódóan, remekül rétegezhető illetve más lakkok felé is tehető, bár ezt még nem próbáltam ki. Nagyon elégedett vagyok vele, mert már 2 rétegben szépen fed, de szerintem egy harmadik azért kell ahhoz, hogy tökéletes legyen. Könnyen eloszlatható egyébként, kicsit vizesebb, fátyolosabb az állaga, de nekem ez pont tetszik. És a színe... Na az már egy külön történet.

Ez a kékes fény élőben sokkal inkább smaragdzöld
Ahogy itt is...


Attól függ, hogy milyen szögben tartom a kezem, úgy váltakoznak a színek


Az biztos, hogy nagyon nehéz rendesen befotózni, mert nem jön át úgy a színek játéka, mint élőben. Sok helyen, ahol a képen világoskéken fénylik, ott általában smaragdzöld árnyalatú volt, és a zöld és lila átmenetet is nehéz volt elkapnom. Az apró holografikus csillámok főleg a napfényben tűnnek fel leginkább, árnyékban nem olyan dominánsak. Lényeg a lényeg, varázslatos ez a darab, a lakkjaim éke az biztos, nem tudom levenni a körmeimről a szememet :) Ára elég húzós, 15$ volt + 10$ a szállítás a Harlow & Co. oldalán, szóval nyeltem egy nagyot mikor megláttam, de azt hiszem ez a látvány, amit nyújt, minden pénzt megért! Ó, és ráadásul 3-Free és nem tesztelték állatokon!

Itt jól látszanak az apró holografikus csillámok
Itt szintén, csak lilában pompáznak
Ez pedig a sárgás-rózsaszínes színezet



Napfényben lila ebben a szögben, árnyékban a zöld és lila átmenete látható

Ha ti is magatoknak szeretnétek tudni, akkor figyeljétek az Enchanted Polish Facebook oldalát vagy iratkozzatok fel a hírlevelükre, amin keresztül folyamatosan értesítenek a készletfrissítésekről, újdonságokról és a vásárlók által kipróbált lakkokat is megmutatják.

Nektek is annyira tetszik a Magical Mystery Tour, mint nekem?