FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2013. április 6., szombat

Essence Nail Art Twins Reloaded - 01 Edward + Lila Ombre



Amióta megláttam ezt a lakkot a Westend Rossmannban, éreztem. Éreztem, hogy ez az a szín, ami kell, mert egyszerűen csodás. Persze akkor ott hagytam, mert áá úgysem kell nekem ez igazából, csak átmeneti lelkesedés. De mindenki ismeri azt, mikor folyamatosan ott motoszkál a fejében az a vágyott tárgy, annak ellenére, hogy előtte lebeszélte magát róla. Szóval velem ez így volt, így nem is ellenkeztem sokat, pénteken munka után, edzés előtt beszaladtam a Westendbe és el is hoztam magammal ezt a kis apróságot, ma már pedig ki is próbáltam. Természetesen tartósság tesztet ennyi idő alatt nem tudtam csinálni, meg igazából én egy totál rossz alany vagyok ilyen szempontból, mint ahogy már régebbi posztokban elmondtam, nekem minden lakk gyönyörűen a helyén marad akár 1 hétig is. Szóval ez most csak egy muti poszt lesz, csakis azért hogy megosszam az örömöm, amit emiatt a lakk miatt érzek.



Idén tavasszal megújult az Essence szortimentje, és többek között a Nail Art Twins kollekció is. Nekem az előzőből egy darabom sem volt, szerintem elég snassz színek voltak, egyik sem fogott meg első ránézésre. A mostani felturbózott verzióból viszont rögtön megakadt a szemem Edwardon, teljesen az én színem. (Amúgy miért az alap szín lett Edward? Miért nem a csillogós? Mennyivel ötletesebb lett volna :D) Sokat gondolkodtam, hogy melyik drágább típusra hajazhat és beugrott, hogy az Isadorának volt (van?) ilyen színű körömlakkja, amit (kis guglizás után megtaláltam) Miami Ink-nek hívnak. Ugyanakkor az Edward felkenve egy picikét sötétebb, de akárhogy is  egyszerűen lenyűgözően mutat a körmökön. Az ecsetével nincs probléma, talán ami zavar, hogy nagyon pici a kupakja és széles, nem találok rajta fogást. A lakk állaga sűrű, de már egy rétegben szépen fed. Viszont kell rá két réteg, mert az első tutira csíkos lesz, amit a másodikkal szépen el lehet tüntetni. Gyorsan is szárad szóval összességében elégedett vagyok vele. A hozzá tartozó Bellát is néztem, de valahogy nem győzött meg, meg hasonlít a Hello Holo-ra, igaz ez lilás alapú, de akkor is hasonló.




Aztán gondoltam egyet és előkaptam a kedvenc lilámat (OPI - A Grape Fit) és kipróbáltam az ombre technikát Edwardon egy darabka szivaccsal. Eddig kb. egyszer csináltam ilyet, akkor is csúfos kudarcot vallottam, most úgy gondoltam, hogy itt az idő újra nekiveselkedni. Hát nem mondom, nem lett tökéletes, de legalább ombre lett és így is alig bírom levenni a kezemről a szememet :D Na, de ezt még fogom gyakorolni a későbbiekben. Egyébként Nailasaurus tutorialja alapján készítettem ezt el.