FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2013. április 21., vasárnap

SMINK - Lash Wings

Pár nappal ezelőtt botlottam bele a L'Oréal Paris Magyarország Facebook oldalán egy játékba, melyre egy sminkkel kell nevezni, aminek alapját a L'Oréal Paris tavaszi kozmetikumai ihlették: a szemhéjtusok. Úgy gondoltam, én is benevezek a játékba, így el is készítettem egy sminket, ami meglehetősen szolidra sikeredett.

Kicsit fura számomra, hogy a megszokott cukorka árnyalatok helyett a L'Oréal Paris a szemhéjtusokra helyezte tavasszal a hangsúlyt. Én ezt a köztes vagy esetleg őszi kollekciókra tartogattam volna, nem éppen tavaszra, de ez is egy megközelítés. A Super Liner kollekción belül 3 újdonság került ki a polcokra: a Silkimisse, egy gél állagú szemceruza, Blackbuster, egy vaskos tusfilc és a Gel Intenza, egy tégelyes gél állagú tus. A játék applikációjában bemutatott videóban ezzel a három termékkel készítenek egy nagyon intenzív cicás szemsminket, amit a versenyzőknek újra kell kreálniuk.

Nos az a baj velem, hogy én nagyon szó szerint tudom értelmezni a feladatokat és ebben az esetben is így történt. Határozott, precíz tusvonalat húztam, felül hosszú "cicafarkkal", alul pedig röviddel, mindezt pedig egy szép műszempillával és a kedvenc sötétlila Chanel  rúzsommal, a Hysteriával párosítottam. Szóval végül nem lett egy nagy szám, de a követelményeknek megfelel :)

Ezen a linken keresztül pedig szavazhattok is rám, minden szavazatnak nagyon fogok örülni: https://apps.facebook.com/butterfly-hu/?page=single&nwphoto=5172cabc0c0fa