FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2013. május 8., szerda

ANNY Desert Glam körömlakkok - After Dinner Show & She's Amazing




Próbáltam én ellenállni ennek a "folyékony homok" textúrájú körmöknek, de ahogy kell, magával rántott ez a trend is. Az OPI első szériás lakkok nem igazán nyűgöztek le, a Zoyájé annál inkább, és akkor ne beszéljünk a nyári Liquid Sand/Pixie Dust folytatásokról, amik egytől egyig csodásak. Viszont mikor Edinánál megláttam az ANNY új, limitált szériás kollekciójának egyik darabját, tudtam hogy most nem menekülhetek. 

A Desert Glam névre keresztelt kollekcióban 4 érdes, homokos és négy krémes textúrájú lakk kapott helyet.   Természetesen ezek valahogy tipikusan olyan termékek, amiket élőben kell meglátnod és élőben szeretsz beléjük. Így történt ez velem is, és nem bírtam ellenállni: első alkalommal az After Dinner Show, második alkalommal a She's Amazing landolt nálam, de még nagyon fáj a fogam a szürkés Rock Your Nails-ért. Az abszolút fantáziátlan és unalmas nevek ellenére ezek a lakkok csodásak.






Az After Dinner Show egy igazi sellő lakk. Néha kék, néha zöld színűnek látom és mindezt az ezüstös glitterek még jobban feldobják. 2 rétegben tökéletesen fed, a finishe pedig a Liquid Sand lakkokénál sokkal érdesebb, de nem zavaró, nem akad bele a ruhák anyagába, tökéletesen kényelmes viselet. Tartósság szempontjából is jól teljesít, rajtam simán kibírt 4 napot, de tovább is tartott volna, ha le nem szedem. Apropó lemosás: ilyen könnyedén glitteres lakkot sosem szedtem még le!! Sokkal könnyebben lejött, mint az OPI változatok!





A She's Amazing egy vibráló narancs, melyben lágyan csillognak az arany csillámok, viszont társához képest itt nem találunk benne nagy darab glittereket. Szintén azt tudom róla mondani, mint az előzőről: két rétegben tökéletesen fed, sokáig bírja, és könnyű leszedni. A textúrája finomabb az After Dinner Show-nál, sokkal "puhább" a tapintása. 

Én beleszerettem ezekbe a lakkokba, egyszerűen verhetetlenek minőségben és kifejezetten tetszik, hogy 6ml-es a kiszerelése, mivel egy ilyen különleges lakkot 15ml-es változatban az életben nem használnám el, és fölösleges is az ilyen hatalmas kiszerelés. Az ANNY engem teljesen meggyőzött, remélem a későbbiekben is láthatunk tőlük érdekes és minőségi újdonságokat.