FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2013. május 27., hétfő

Models Own Fruit Pastels körömlakkok



Abban a szerencsés helyzetben lehetek, hogy most először egy egész körömlakk kollekciót mutathatok be Nektek, de természetesen ez nem jött volna létre legkedvesebb barátnőm, Vikusz támogatása nélkül. Ugyanis ő ajándékozott meg ezekkel a gyönyörűségekkel teljesen váratlanul a londoni utazása során, pedig én csak 1 darabot kértem tőle ebből a kollekcióból, erre nem hazaállított mind az 5-tel?? Hihetetlenül örültem mikor megláttam ezeket, szóval ezúton is nagyon köszönöm neki :) 



A Fruit Pastels kollekció - ahogy a nevében is áll - 5 pasztell körömlakkot tartalmaz. Ám ez még nem minden, ugyanis a lakkok pompásan illatoznak is felkenve! Azt kell mondanom, hogy ezek a lakkok minden téren megfelelnek az elvárásaimnak. A színek nagyon harmonikusak és nem csak az üvegben, de a körmökön is jól mutatnak, nem néznek ki olyan idétlenül, mint számos más pasztell. Legalábbis én mindig befürdök ezekkel, de most... Mintha rám szabták volna ezeket a színeket! 

  • Banana Split - pasztell sárga; banán illatú
  • Apple Pie - menta; zöld alma illatú
  • Blueberry Muffin - halványkék; áfonya illatú (de inkább valamilyen cukorka)
  • Grape Juice - világoslila, ami kicsit rózsaszínbe hajlik; szőlő illatú
  • Strawberry Tart - pasztell rózsaszín; eper illatú


Mindegyik kupakján van egy kis illatosított matrica is, amit meg kell kaparni egy kicsit, hogy érezzük az illatát. Nekem erről egy gyerekkori mesekönyvem jut eszembe, amiben hasonló kaparhatós illatmatricák voltak és imádtam őket! Szóval ezek a lakkok kicsit nosztalgikus érzéseket váltanak ki belőlem :)



Felvitelük remek, nem csíkoznak, két vastagabb réteg után már teljesen fednek, nem folynak szanaszét és egész gyorsan megszáradnak. Az illatuk számomra nagyon kellemes, mindegyik színhez egy hozzá könnyen társítható gyümölcs illata párosul, ami nagyon természetesnek hat, egyáltalán nem olyan mű, mint például a Rimmel illatos lakkjai. A felkenés alatt már lehet érezni az illatukat, ez a száradás után erősödik, de igazán csak akkor lehetett érezni, ha közvetlenül az orromhoz emeltem a körmeimet. Kb. 1-1,5 napig tart ki, addig nem a legjobb ötlet kézzel enni egy hamburgert, burritot vagy hasonló ételeket, mert kicsit gyomorforgató, ahogy a gyümölcsös illat keveredik a fűszeres-húsos szagokkal, pláne ha mind az 5 köröm más Fruit Pastel árnyalatra van festve :D

Én imádom ezeket a lakkokat, gyönyörűek, jó illatúak, jól kezelhetőek, szóval a legjobb ajándék volt, amit kaphattam :) A Models Own Fruit Pastels lakkok az ASOS-on elérhetőek 5 fontért, a szállítás pedig ingyenes.