FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2013. május 19., vasárnap

Sleek Blush By 3 Lace és Face Form Light pirosító és kontúr paletták

A tegnapi poszthoz érkezett egy olyan kérés, hogy mutassam be a Sleek Blush By 3 pirosító palettát, amit szinte minden egyes sminkemnél használok, ahogy Ti is észrevehettétek. Innen is köszönöm az ötletet, mert sosem gondoltam bele, hogy be kéne mutatnom nekem is, azt hittem, hogy más blogokon már elégszer írtak erről a termékről. Sajnos ez sokszor előfordul velem, hogy valamit csak azért nem teszek ki, mert félek, hogy  beállnék abba a sorba, ahol mindenki ugyanazokat a termékeket teszteli egymás után, aztán a végén kiderül, hogy a blogoszférában nincs is annyi teszt arról a bizonyos termékről, mint gondoltam. Szóval, ha valamelyik általam gyakran használt, de sosem tesztelt termékről szeretnétek külön posztot látni, csak írjátok meg nyugodtan! Ez alkalommal pedig nem csak a Blush By 3 - Lace, de a Sleek Face Form - Light palettájáról is írok egyszerre. 

Sleek Blush By 3 pirosító paletta - Lace


Mióta kijött a Sleek a Blush By 3 termékeivel, azóta szemeztem a Lace színkombinációval és ezzel nem csak én, de a blogvilág nagy része is így volt. Mindegyik palettában 3 szín található, a Lace elnevezésű darabban  egy élénk, matt narancs (Crochet), egy aranyfényű középrózsaszín (Guipure) és egy rózsaszínes alaptónusú, matt eper (Chantilly) árnyalat kapott helyett. Kifejezetten tetszik a két matt - 1 fényes párosítás, pláne hogy a színek ennyire összhangban vannak egymással, hiszen akár önmagukban, de akár vegyítve is lehet őket hordani. Az aranyfényű Guipure a jártasabbaknak ismerős lehet, hiszen egy az egyben a Sleek méltán híres Rose Gold pirosítójának hasonmása.




A praktikus, egyszerű kiszerelés mellett a legjobb még ebben a termékben a színek intenzitása. Elég csak egy leheletnyit belemártani a pirosítóba az ecsetet és bőven el lehet egyenletesen oszlatni a színt az orcán. Szóval csak vigyázni vele, könnyen a ló túloldalára eshet az ember, mert nagyon pigmentáltak! A színmintákat szemhéjbázisra tettem fel, de így is látszik, hogy mennyire erősek a színek, ha sokat veszünk fel egyszerre.




Sleek Face Form paletta - Light



Ez a másik nagy kedvencem és talán többször használom, mint az előzőt. Kinézetre és elrendezésre teljesen ugyanolyan, mint a Blush By 3 paletta, azzal a különbséggel, hogy a Face Form paletta kifejezetten az arc kontúrozására szolgál, tehát van benne egy barna kontúrozásra alkalmas púder, egy highlighter és egy pirosító. A Face Form paletták 4 különböző változatban kaphatóak, így szinte mindegyik bőrszínhez meg lehet találni az ahhoz passzoló színeket (Fair, Light, Medium és Dark árnyalatokban kapható).




Mielőtt megvettem volna ezt a palettát, egy Essence-s bronzosítóval kontúroztam, de valahogy sosem volt az igazi, túlságosan sárgás alaptónusú volt az én bőrszínemhez. Viszont ez a barna kontúrpúder valami isteni. Semmilyen sárgás mellékszínezet nincs benne, teljesen matt, csillámoktól mentes, a pirosítóval ellentétben pedig tömörebb, így nem lehet egyszerre sokat felvenni belőle az ecsettel csak pont annyit, amennyire szükség van. A highlighter nagyon szolid, lágy fényű pezsgőszín, ami kellő mennyiségű selymes csillogást ad az arcbőrnek, míg a pirosító szinte egy az egyben ugyanaz, mint a Blush By 3 paletta Guipure árnyalata. Bár ez utóbbit nagyon ritkán használom,  az első kettő a mindennapi rutinom része lett és egy sminkelés sem képzelhető el nálam nélküle.



Mindkét paletta kapható a makeuplaza.com webshopban:

Sleek Blush By 3
Sleek Face Form