FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2013. május 25., szombat

TESZT - MaxFactor CC krém




Hát elérkezett az idő, hogy a BB krémek után köszöntsük a CC krémeket! Hogy mi a különbség a kettő között? Őszintén? Az égvilágon semmi! Vagyis pontosabban csak annyi, hogy bennük van a BB krémek összes jó tulajdonsága, plusz jobb fedést és egyenletesebb bőrszínt biztosítanak. Számomra ez már bulls**t kategória, mert az általam használt, koreai BB krémek ilyen szempontból egyáltalán nem különböznek a CC-től. Ugyanakkor a MaxFactor CC kréme valami megmagyarázhatatlan oknál fogva felhívta magára a figyelmemet, így nagyon ki szerettem volna próbálni, hogy mit is tud. 



Nekem a legvilágosabb, Fair árnyalat van meg, ami az olyan Hófehérkéknek, mint én, tökéletes választás. Maga a csomagolás nagyon pici egy átlagos alapozóhoz képest, de a funkcióját teljesen mértékben betölti.  A krém állaga nem is folyós, de nem is sűrű, inkább a kettő között van, egy picit hab állagúnak is mondanám. Nagyon könnyen eloszlatható, szinte azonnal egybeolvad a bőrrel, így igen természetes, üde hatást nyújt, ugyanakkor nem szárítja ki a bőrt, ami számomra igencsak egy fontos tényező egy ilyen terméknél. Fedése közepes, ugyanakkor nem rejti el teljesen az arcbőr természetes színét, például nekem a szeplőimet se fedte el tökéletesen, aminek azért örülök, mert egyáltalán nem lesz tőle maszk hatású az egész arcom. A pattanások pirosságát is nagyon szépen elhalványítja, egy kis korrektorral pedig lehet tökéletesíteni a végeredményt, ám nekem eddig sosem volt erre szükségem. A CC krém finishe szaténos, ami azt jelenti, hogy fényesnek tűnhet tőle a bőr, ezért én mindig használok hozzá púdert a T-zónára és a szemem alá, mert így eléggé ki tudja emelni a szemem alatti árkot, ami nem igazán előnyös számomra. Ezt az apró hibát leszámítva, csillagos ötöst adok a MaxFactor CC krémnek!

Balra: CC krém nélkül / Jobbra: CC krémmel

Kisminkelve

Összességében hatalmas kedvenccé nőtte ki magát ez a termék, napi szinten használom. Imádom, hogy nem szárítja a bőrömet, hogy pillanatok alatt el tudom oszlatni tökéletesen az arcomon, hogy természetes egységes bőrszínt ad és a tartóssága is tökéletesen kielégíti az igényeimet. Ajánlott fogyasztói ára 3499 Ft, ami szerintem azért sok, de gyakran vannak kedvezmények a Rossmann drogériákban, így érdemes várni egy-egy ilyen alkalomra, hogy beszerezzétek ezt a terméket :) Higgyétek el, megéri!