FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2013. június 10., hétfő

LAKKTESZT - Rimmel Salon Pro - 312 Ultra Violet



Ennek a lakknak van egy kisebb háttérsztorija. Úgy kezdődött, hogy Netti kiposztolt három tesztelésre érkezett lakkot a Facebook oldalára. Már akkor kiszúrtam magamnak ezt a színt, annyira vibráló, neonos lila volt a körömmargarétán. Miután kommentben megemlítettem, hogy milyen gyönyörű ez a szín, később nagy meglepetésemre Netti írt üzenetet, hogy ha gondolom, nagyon szívesen elküldi nekem ezt a Rimmel lakkot. Mondanom sem kell, hogy rettentően örültem neki, természetesen nem is utasítottam vissza az ajánlatát, így már a következő héten a kezemben tartottam a lakkot tartalmazó kis borítékot. :) Szóval ez a poszt nem jött volna létre Netti közbenjárása nélkül, ezúton is köszönöm neki!

A Rimmel Salon Pro lakkok a régi, hasonló elnevezésű termékek továbbfejlesztett változatai, melyek zselés lakk-hatást ígérnek, ami hosszantartó, akár 10 napig is kibírja lepattogzás és a szín intenzitásának elvesztése nélkül. A kollekció 18 új árnyalattal került a boltokba, és ezek egyike az Ultra Violet fantázianevű élénk lila lakk.

Maga az üveg kialakítása nem rossz, de jobban szeretem, ha a kupak nem ilyen bumszli, mivel ez megnehezíti a precíz lakkozást. Az ecset feje lekerekített, illeszkedik a körömágy formájához, így szépen eloszlatható vele a szín, ami két rétegben már tökéletesen fed, nagyon könnyű dolgozni vele, és gyorsan is megszárad. A végeredmény engem teljesen letaglózott, van egy pár lila lakkom, de egy sem ilyen vibráló, élénk, szinte neonos lila.

Ami a tartósságot illeti - bár már többször is mondtam, hogy én nem vagyok ilyen szempontból mérvadó - meglepett. Mikor először kipróbáltam, nem csak a kezemen, de a lábujjaimon is bevetettem. Nos, a körmeimen a lemosást megelőzően is teljesen vállalható volt, tehát itt-ott megkopott, de komoly, látható lepattogzás nem volt. Kb. 1 hét után mostam le (nem bírtam a 10. napot kivárni, bocsi :/). Ugyanakkor a lábujjamon már közel 2 hete fenn van hasonló állapotban, mint amikor frissen volt kilakkozva. Semmi kopás. Engem meggyőzött :)

Ajánlott fogyasztói ára 1179 Ft, de június 14-ig 749 Ft-ért vásárolhatjátok meg őket a Rossmann üzletekben :)