FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2013. június 24., hétfő

WISHLIST - Indie Körömlakkok II.

Közkívánatra elkészítettem nektek az indie körömlakkos bejegyzés folytatását, ahol ismét kedvenc feltörekvő körömlakk márkáimat szedtem össze.


LUDURANA

A LUDURANA egyet jelent a csillogós holo hatással. Fel nem tudom fogni hogyan tudnak ilyen gyönyörű árnyalatokat alkotni, mert itt van minden, a duokróm kékes lilától egészen a színes holoig. Egyébként egy brazil márkáról beszélünk, a Futurama Indústria e Comércio Ltda cég a gyártó, és a LUDURANA-n kívül még két másik körömlakk brandet is visznek, a Fullcolort és a D'Lu-t. Mindegyik lakk 3-Free, tehát  Formaldehid, Dibutyl Phthalate és Toluol mentesek, csak úgy, mint az itt felsorolt összes márka termékei.

Megvásárolható a Llarowe webshopban, illetve az árnyalatok megnézhetőek a Ludurana honlapján.

Galaxia

Emocionante

Reluz

Magnifica

A-England

Imádom mikor egy márka minden egyes apró részletére gondosan ügyelnek a termék csomagolásától a fantázianevekig. Ez az A-England lakkokra tökéletesen igaz. Az Angliában élő, de olasz származású Adina Bodana megjárta már a divatvilág minden zegzugát, míg végül elindította körömlakk bizniszét. Az A-England lakkok érdekessége, hogy olyan angol mitikus alakok nevét viselik, mint például Lancelot, Merlin vagy Szent György és több angol mondai illetve irodalmi szereplő is megjelenik a lakkok elnevezéseiben. A krémestől egészen a holografikusig, többféle finishből válogathatunk, amelyek mindegyike lélegzetelállító.

A további árnyalatok megtekinthetőek az A-England honlapján, ahol szintén megtalálható az A-England disztribútorok listája is. Innen a Llarowe tuti biztosan szállít Magyarországra.

Jane Eyre

Avalon

Princess Sabra - Tristam's Eyes

Princess Tears

St. George

Dollish Polish

A Dollface22772 nicknéven futó Dolly már régi motoros a YouTube nail art tutorialok világában. A körömlakkok és a köröm díszítő dekorációk iránti szenvedélyének köszönhetően saját indie körömlakkmárkáját, a Dollish Polisht 2010-ben indította el. Finishben itt is sokféle variáció található, a lakkok mégis attól különlegesek, hogy mindegyiket Dolly valamelyik kedvence ihlette, legyen az könyv, film, sorozat, zene vagy videó játék. Így készült már Pindúr Pandúrok, The Big Bang Theory és Mario ihlette lakk alkotások is.

Megvásárolhatóak közvetlenül a Dollish Polish honlapjáról, illetve a Llarowe webshopból.

Care Bear Stare

Crystal Empire

Penny... Penny... Penny...

It's So Fluffy, I'm Gonna Die

Rainbow Honey

Ahogy a neve is mondja, a Rainbow Honey lakkok a szivárvány színeinek megtestesítői. A különböző kollekciókba csoportosuló lakkok többsége színjátszó csillámokkal van megpakolva, de mindegyik egytől egyig különleges és gyönyörű.

További színekért nézzétek meg a Rainbow Honey webshopját, ahol meg is vásárolhatjátok a lakkokat,  illetve megtekinthetitek a kiemelt forgalmazók listáját.

Hanami

The Robot Collection - Bitty Love Bot

The Robot Collection - Dusty Bot

Sakura Matsuri Collection - Sakura Matsuri Namesake

The Chrono Cross Collection - Snake Eyes

Sweet Talk Collection - Sweet Talk

Equestria Collection - The Worst Possible Thing

FNUG

Én sosem figyeltem volna fel a skandináv származású FNUG-ra, ha valamelyik oldalon meg nem látom az egyik eszméletlen holografikus lakkját, a Futuristicát. Ha meglátjátok a képet, szerintem ti is egyetértetek velem, hogy totálisan szerelem ez a lakk. Miután felocsúdtam a hatása alól, akkor kezdtem el kicsit jobban utánanézni a többi árnyalatnak, és bár a márka magját a krémes finishű lakkok képezik, ezek mellett sem mehetünk el szó nélkül.

Van egy jó hírem, na meg egy rossz is. A jó hír az, hogy itthon, Magyarországon is megvásárolhatóak a FNUG körömlakkok a Neroli Luxusparfümériában! A rossz hír pedig, hogy áruk potom 4950 Ft, szóval igen-igen borsos... Ugyanakkor, aki nem fél külföldről rendelni, és kicsit olcsóbban szeretne ezekhez hozzájutni, az megnézheti a kínálatot a Llarowe webshopban.

Supermodel

Futuristica

Cult Look

Skinny Jeans

Psychedelic


Nektek melyik tetszik a legjobban?


Képek forrása
: shop.llarowe.com, neglelakkmani.com, nihirida.com, fashionpolish.com, rainbowhoney.blogspot.com, galacticlacquer.com, ashleyispolishaddicted.com, evvonz.com, manicurity.com, manicureaddict.com, crystalscrazycombos.blogspot.com, thepolishaholic.com, dollishpolish.bigcartel.com, globeandnail.blogspot.com, pandoras-nails.blogspot.com, thenailpolishproject.com,