FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2013. július 5., péntek

H&M Matte and Metallic French Manicure Kit



Nagyon jó dolgok vannak most a H&M háza táján, és nem csak ez az érdekes francia manikűr szett az egyetlen, egy későbbi posztban még mutatok pár szuper újdonságot is. Most viszont ezt a jópofa körömlakk duót hoztam nektek, én teljesen beleszerettem. 

Ez a francia manikűr szett minden, csak nem hétköznapi. A hagyományos fehér és nude párosítás helyett színeket csempésztek bele, méghozzá egy matt és egy "metálos" körömlakk formájában. Mindezek mellé pedig bőven jár hozzá körömvég matrica is, így bátran lehet alkotni. Az üvegek 6 ml lakkot tartalmaznak, nekem személy szerint ez egy ideális mennyiség és a csomagolás kialakítása is szuper, pláne, hogy így meg lehet könnyedén különböztetni a mattot a fényes testvérétől. 



A matt alaplakk egy gyönyörű hideg rózsaszín, különleges, ilyen színem még nincs is, de már most nagy kedvencemmé nőtte ki magát. Nagyon könnyű a felvitel, szépen eloszlatható a körmökön, H&M lakk még nem okozott ekkora meglepetést nekem felvitelnél, mint ez, annyira csodálatosan terül el. Az ecsete kicsi, de egyszerű vele dolgozni. A matt hatás egyáltalán nem olyan, mint például a Flormar matt lakkoknál, itt a rajztábla hatás helyett sokkal inkább egy lágy, bársonyos matt végeredményt kapunk. Sajnos a hátulütője az, hogy nehezen szárad, így érdemes több időt szánni a száradásra két réteg között.



A "metálos" testvér csak nevében az, mivel igazából egy színben megegyező, gyöngyházfényű társa a matt lakknak. Amit a legjobban imádok és utálok benne, hogy ez díszítő lakk, tehát az ecsete is vékony, díszítésre alkalmas. Emiatt viszont szomorú is vagyok, mert annyira csodálatos ez a darab, hogy én önmagában is szívesen használnám. Persze így vagy úgy, de meg fogom oldani valahogy. :)




Balra: fedőlakk nélkül / Jobbra: fedőlakkal

A két lakk egymással remekül mutat, fedőlakkal pedig a kezdetleges határvonalak szépen elmoshatók, így egy látszólag egységes, de közelebbről izgalmas végeredményt kaphatunk. 

A szett 1490 Ft, az Aréna Plaza-s H&M-ben tuti van belőle.