FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2013. július 24., szerda

JÁTÉK - Nyerj egy Veet EasyWax gyantázó készletet!



Már biztos sok blogon találkozhattatok különböző Veet termékek tesztjeivel rengeteg blogon, ami lehet néhányotoknak hasznos, de lehet hogy pont unalmas egyeseknek. Én is kaptam egy Veet csomagot, benne pár izgalmas szőrtelenítő termékkel, amiket én is folyamatosan próbálgatok, és boldogítani foglak titeket pár - remélem számotokra is érdekes - teszttel. 

A csomagban viszont meglapult egy Veet gyantázó szett, amiről már nálam olvashattatok is. Nos mivel értelemszerűen nem fogok írni kétszer ugyanarról a termékről, ezért a legjobb megoldásnak azt gondoltam, ha kisorsolom a jelentkezők között ezt a készletet.

A készlet tartalmaz:

  • 1 db gyantapatron melegítőkészüléket
  • 1 db lábra és karra való gyantapatront
  • 12 db lehúzócsíkot
  • 4 db gyantázás utáni törlőkendőt
  • 1 db készülék tartóállványt
  • és 1 db elektromos kábelt

Ahogy a korábbi tesztemben is olvashatjátok, én nagyon meg voltam elégedve ezzel a termékkel. Egyszerű használni és ha nem is 4 hétig, de 2 hétig tartó sima lábakra bizton számíthatunk ezzel. A szetthez jár egy lábra és karra való gyantapatron, de külön lehet hozzá venni bikinivonalra és hónaljra való változatot is.

Egy kis kitérőt azért szeretnék mégis tenni: A júniusi Veet Cipőmánia rendezvényen kipróbálásra megkaptam a legújabb érzékeny bőrre szánt patront, ami mandulaolajjal ápolja a láb bőrét. Sajnos azt kell, hogy mondjam, ez nem vált be annyira, mint a normál társa, két húzás után már egyáltalán nem ragad rendesen, ezért gyakran kell lehúzócsíkot váltanom, ráadásul nagyon sűrű, fura, gumiszerű anyaga van, amit nehezebb felvinni a bőrre, továbbá ápoló hatást sem tapasztaltam ennél. Szóval én inkább a normál verziót javasolnám mindenkinek, aki gondolkozik ennek a megvételén.

Na de vissza a nyereményhez. A játékban való részvételhez csak az alábbi jelentkezési lapot kell kitölteni és a megadott feltételeknek eleget tenni. Plusz pontok is szerezhetőek Twitteren illetve Facebookon való (publikus!) megosztással. A nyertest a játék lezárást követően 24 órán belül értesítem az általa megadott e-mail címen. Ha a nyertes az értesítést követő 72 órán belül nem jelez vissza, akkor újra sorsolok.

A játék időtartama: 2013. július 24. - 2013. augusztus 7.

Sok sikert mindenkinek!



a Rafflecopter giveaway