FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2013. július 8., hétfő

NYC Sweet Splash Ajakfénystift - Mango Punch & Revived Berry



NYC nyári újdonságai között a Sweet Splash, limitált kiadású ajakfénystiftjeit is megtalálhatjuk a drogériák polcain. Nagyon népszerű mostanában ez a fajta csomagolás, így nem csoda, hogy a low-end márkák is előrukkolnak hasonlóval.

A kollekció 3 színből áll: egy pinkből, egy barackból és egy bogyó színűből. A leírás szerint "a színek halványak, szinte áttetszőek és csodálatos fényt adnak", ugyanakkor nem ragadnak, kellemes édes illatuk van és puhává, teltté teszik az ajkakat. Én a három közül kettőt teszteltem, a barackos Mango Punch és a bogyó színű Revived Berry árnyalatokat.


A csomagolásról nem zengenék ódákat. Könnyű, olcsó műanyag, a termék egyszerűen ki- és visszatekerhető. Az ajakbalzsam nagyon finom gyümölcsös illatú, kellemes érzés az ajkakon, valóban ad egy enyhe fényt és meglepően jól hidratál is. Nagyon nagy pozitívuma, hogy a bogyó színű nem folyik el, nem mászik el sehova, így nem kell attól tartani, hogy pár óra múlva egy vörös paca marad a szépen kikent ajkunk helyén. A tartóssága is meggyőző, evés-ivás nélkül is jól megmarad, természetesen evés után azonnal el is tűnik. A problémám egyedül az, hogy mivel ennyire lágy anyagú, nagyon gyorsan fogy, ráadásul a tokjában igen instabil, egy óvatlan mozdulat és eltörik, ezért vigyázni kell vele, nem jó, ha össze-vissza csavargatják.






Összességében nem rossz termék, de egyáltalán nem egy must-have darab. Aki nem akar több ezret kiadni egy Chubby Stickért, annak ez egy jó alternatíva lehet a legolcsóbb kategóriából, kár, hogy csak 3 szín közül lehet választani.

A termékeket a Coty Hungary bocsátotta tesztelésre, de ez a véleményemen nem változtat!