FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2013. július 26., péntek

TESZT - L'Oréal Paris False Lash Wings szempillaspirál



Bár hatalmas kínálat van szempillaspirálokból a drogériák polcain, nem könnyű megtalálni a számunkra legmegfelelőbbet. Én magam is folyamatosan kísérletezgetek, próbálgatok, így nekem általában nincsen egy-két állandóan újravásárolt, bevált termékem, pláne szempillaspirálok terén nem. Ugyanakkor az előbb említett habitusom megtörni látszott a MaxFactor Clump Defy szempillaspirállal, amit már újra vásároltam (!) és napi szinten használtam... egészen idáig.

Május - június környékén nyertem a L'Oréal Paris Lash Wings játékán, ahol egy nagyon klassz ajándékcsomaggal lettem gazdagabb, köztük egy Lash Wings szempillaspirállal, amit szinte azonnal használni kezdtem. A Krémmánián ezzel a leírással találkozhatunk erről a termékről: "Innovatív technológiája újraértelmezi és tökéletesíti a szemkiemelés fortélyait. A flexibilis ívelés megduplázza a szem külső sarkánál a pillák méretét. Intenzív összetételű festék és forradalmian új kefe gondoskodik, hogy óriási "szárnyakat" növessz."





A kefe mindenképpen szót érdemel. A kúp alakú kialakítás, kisebb sörtékkel, könnyebb hozzáférést biztosít a szempillákhoz, de ez még nem minden: két sörtesor alsó végei hosszabbak, ezzel jobban el lehet érni a szem külső végeiben lapuló szempillákat. Nagyon tetszik ez a kialakítás, és nekem tökéletesen bevált. A festék se nem túl sűrű, se nem túl híg, a kefe pont annyit vesz fel belőle, amennyi szükséges, és szépen, egyenletesen eloszlatható, ezáltal dús és ívelt szempillákat kapunk végeredménynek. Igaz nagyon oda kell figyelni, mert ha túl sokat viszünk fel belőle, könnyen válhatnak az ívelt pillangó pillák, póklábakká.

Előtte
Utána

Előtte
Utána

6 óra viselet és 40 fokos hőség után

Engem meggyőzött a False Lash Wings, végre csupán spirállal is szép, hosszú pillákat kapok. Az elmúlt időszakban nagyon rákaptam a szempilla göndörítő használatára, és tapasztalatból mondhatom, hogy egy jó szempilla göndörítő és egy remek spirál együtt csodákat művel! (Az itt bemutatott képeken egyáltalán nem használtam szempilla göndörítőt!!)

A L'Oréal Paris False Lash Wings kb 4500 - 5000 Ft között mozog.