FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2013. szeptember 16., hétfő

H&M Matte Metallic körömlakkok - Blue Metal & Purple Metal




Imádom a H&M beauty szekcióját, pláne a körömlakkokat, annyira változatos és ötletes dolgokat dobnak a boltok polcaira, hogy öröm egy-egy ilyen különleges darabot levadászni, mint amiket most fogok bemutatni. A Matte Metallic lakkok ilyenek, és komolyan hiánypótlóak a hazai lakkfelhozatal szempontjából. Legkedvesebb barátnőmtől szereztem tudomást róluk a nyaralásunk alkalmával, és már akkor reménytelenül beléjük szerettem.

A Matte Metallic lakkok, ahogy a nevükből is kiderül, mattra száradnak, ugyanakkor emellett metálos finishük is van. 3 színben kaphatóak, így a kék, a lila és az ezüst árnyalatokból válogathatunk. Én a kéket és a lilát vásároltam meg, szerintem ezek a legkülönlegesebbek, de az ezüst sem semmi. A metálos finish nekem kicsit inkább duokrómba hajlik, de a lényegen viszont nem változtat, mert gyönyörűek felkenve.





Nem csak a végeredményben lenyűgözőek, hanem a felvitel és a száradás szempontjából is kitűnőek. 2 réteg persze kell ahhoz, hogy szépen, egyenletesen befedjék a körmöket, de nem csíkozódnak és nagyon könnyen eloszlathatóak. A matt finish miatt a száradás is sokkal gyorsabb, ráadásul napokig kitart a matt hatás, nem fényesedik ki, ugyanakkor (mivel itt nem kell fedőlakkot használni) sokkal gyorsabban kopik a körömvégeknél, mintha fedőlakkot használnánk.





Mindenféleképpen különleges darabokról van itt szó, melyek hatalmas körömlakk mániákusoknak szerintem kihagyhatatlanok. Lelőhelyük szempontjából a Vörösmarty téri és az Aréna Plaza-s H&M-et tudnám biztosra mondani, áruk 790 Ft.