FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2013. október 17., csütörtök

A-England - Avalon



Második A-England lakkomat egy számomra nagyon kedves személynek köszönhetem, aki volt olyan irtózatosan édes, és megajándékozott ezzel a kívánságlistás csodával. Ezúton is köszönöm neki :) <3 Nem kisebb örömujjongásban törtem ki mikor megláttam őt a doboz alján, de gondolom sejthetitek, hogy miért... 



Az Avalon egy elképesztően szép sötétlila lakk, benne rózsaszín és kék microglitterekkel, ettől néhol kéknek, néhol pedig lilának tűnik, a fényviszonyoktól függően. Ugyanakkor bármilyen szögben éri a fény, sziporkázik, olyan belülről sugárzó ragyogása van. Meseszép, nem is tudnám jobban leírni. Felvitele hasonlóan jó, mint a Jane Eyre-nél, az ecsete viszont szerencsére nem olyan össze-vissza vágott. Két réteg bőven elég a teljes fedéshez. 



Lila imádók nagy kedvence lehet az Avalon, aki pedig szereti a különlegesebb darabokat, annak karácsonyra tökéletes ajándék lesz ez a lakk. A The Mythicals kollekció másik tagját, a Percevalt is kinéztem már, ennél jobb szülinapi ajándék magamtól magamnak a következő hónapban nem is lehetne. :)