FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2013. október 16., szerda

A-England - Jane Eyre



Engem is az a megtiszteltetés ért, hogy a Nailland Hungary standjának (és a későbbiekben webshopjának) nyitása alkalmából kipróbálhattam pár lakkot a cég kínálatából. Nagyon sok lánynál olvastam, hogy mennyire rájuk lettek szabva a csomagok, ezt a sajátomnál inkább csak többé-kevésbé éreztem, de mivel szeretek kísérletezgetni, ezért örültem mindegyik darabnak, amit kaptam. Az első, amit azonnal ki is próbáltam az A-England darab lett. Már nem egy kívánságlistám szereplője volt jó pár lakk ettől a márkától, így nagyon megörültem ennek a darabnak is, bár be kell valljam, a fekete nagyon nem az én színem, egy évben max. egyszer festem fel a körmömre. De ez nem tántorított el, belevágtam a Jane Eyre tesztelésébe.



A "Jane Eyre" elnevezésű lakk egy krémes fekete, benne vörösen pislákoló csillámokkal, ami az üvegben rabul ejtő, viszont felkenve nem érvényesülnek a gyönyörű vörös csillámok, bár a képek itt nagyon csalókák, élőben egyáltalán nem jön át ez a vöröses fény. Még elviseltem volna, ha belegyömöszölnek pár kilót belőle, hogy jobban kijöjjön a vörös csillogás a lakkon, de így a laikus szem csak a feketét látja, nem azt, ami mélyen megbújik. Nagyon szomorú vagyok ilyenkor, ezek a feketék mindig csalódást okoznak. :( Egyébként ezen kívül a lakk nagyon szépen terül, tökéletesen fed, egészen jól bírja a strapát is. Az ecsetével viszont nem igazán voltam elégedett, nagyon szabálytalanul lettek levágva a sörték, így magamnak kellett még pluszban utánavágnom. 



Mindezek ellenére egészen megszerettem a Jane Eyre-t, olyan punkos, kemény beütése van (legalábbis nekem ez jut eszembe róla), amitől valami megmagyarázhatatlan okból kifolyólag az önbizalmam is szárnyalt, nem tudom létezhet-e ilyen pusztán egy lakktól, de mégis így történt. Aki valami extrára vágyik körömlakkok terén, akkor annak a Jane Eyre nem fog tetszeni, de akinek pont ez a visszafogottság jön be, annak nagyon. 

A következő napokban számíthattok jó sok körmös posztra, szóval előre is elnézést érte, ha valaki már nagyon unná. :)